
Час від часу посуд потрібно не просто перемивати, а прямо-таки "реанімувати". Частіше всього це трапляється у господинь, які полюбляють білі тарілки, бо ті з часом жовтіють навіть при правильному догляді, передають Патріоти України.
Впоратися з такою проблемою насправді дуже просто — достатньо приготувати один простий засіб, який за лічені хвилини прибере жовті сліди і поверне посуду первозданний вигляд.
Однак "запарюватись" іноді доводиться не тільки з білим посудом, а й з чашками з-під чаю, у які в’їдається пігмент цього популярного напою. Якщо вам набридло постійно відмивати чайний наліт, пропонуємо три маловідомі способи, які дозволять уникнути його утворення. Цими хитрощами ділиться телеграм-канал "СОДа".
Проточна вода містить чимало домішок, які в поєднанні з пігментами чаю можуть давати наліт на стінках чашки. Саме через це чай краще заварювати на максимально чистій воді, в ідеалі — бутельований.
Якщо додавати у чай лимон, то кислота, що міститься у цьому популярному фрукті, прибере пігменти. Так чашка залишиться світлою, а ви отримаєте порцію вітаміну С.
Додавання молока в чай теж здатне значно зменшити концентрацію пігментів у напої. Таким чином стінки чашки залишатимуться чистими і вам не доведеться відмивати посуд від стійких плям чайного нальоту.
Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...