Як зробити, щоб парфуми трималися дуже довго - літній лайфхак

Знайшовши ідеальний аромат, хочеться, щоб він тримався на тілі якомога довше. Однак влітку деякі парфуми вивітрюються дуже швидко, не лишаючи після себе ні натяку на приємний шлейф, передають Патріоти України.

Загалом це не залежить від типу аромату: фруктово-квіткові, східні аромати та навіть мускусна ваніль влітку швидше втрачають насиченість. Як зробити, щоб аромат парфумів тримався весь день, розповіло видання Express.

Парфумована вода зазвичай тримається на шкірі довше, ніж туалетна вода. Це пояснюється вищою концентрацією ефірних олій.

Спеціалісти з виробництва парфумів порадили цікавий лайфхак, запропонувавши покласти флакони в холодне місце. За словами експертів, спричинити зміну аромату можуть безліч факторів, але особливо нещадною до парфумів є спека. Тож не варто зберігати флакони на поличках, куди може потрапити пряме сонячне проміння. Ще одна причина вивітрювання ароматів – надмірна вологість.

Влітку можна покласти флакони в холодильник. Фахівці кажуть, що низькі температури не будуть шкодити рідині, а навпаки, сприятимуть кращому збереженню аромату.

Особливо ефективні низькі температури для посилення свіжих парфумерних нот – цитрусових, м’яти та бергамоту. Загалом парфуми радять зберігати в прохолодному та сухому місці, наприклад у ящику чи шафі.

Є ще один цікавий лайфхак, який допоможе зберегти аромат на шкірі. Порада дуже проста – перед нанесенням парфумів обробіть невелику ділянку на шкірі зволожувальним кремом без запаху або навіть вазеліном. Густа консистенція зафіксує аромат і допоможе йому триматися весь день. Найкраще наносити крем на точки пульсу.

Ще одна хитрість полягає в тому, щоб додати лосьйони для тіла, які відповідають ароматам парфумів. Їх, можна придбати в подарункових наборах або окремо – коштуватимуть вони менше, ніж парфумована вода.

А ви це знали? Чому мудрі господині готують червоний борщ на старому салі

середа, 15 травень 2024, 19:20

Мудрі господині вважають, що варити червоний борщ на свинині недостатньо. Щоб надати страві особливого смаку і колориту, вони запасаються старим салом. Для приготування потрібно. Як готувати. Варимо бульйон з 2 літрів води та попередньо промитого в хол...

А ви це знали? Навіщо при смаженні цибулі додавати соду та цукор

середа, 15 травень 2024, 18:14

Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі к...