Пельмені давно стали улюбленою стравою української кухні, передають Патріоти України.
У багатьох сім’ях пельмені є однією з найулюбленіших страв, кожна господиня має свій «фірмовий» рецепт їх приготування.
Досвідчені господині радять використовувати кілька перевірених підказок, завдяки яким пельмені виходять ще смачнішими.
Олія в тісто
Якщо пельмені готуються вдома і тісто не покупне, то в домашнє тісто для пельменів потрібно додати трохи рослинної олії для еластичності та податливості.
Такий прийом допоможе розкачати тісто ще тонше. Пельмені будуть ще апетитнішими, а при варінні вони не розповзуться і залишаться соковитими.
Бульйон у фарш
Для соковитості пельменів можна використовувати бульйон. Якщо немає бульйону, можна додати звичайну кип’ячену воду.
Шматок вершкового масла в бульйон
У бульйон, в якому варяться пельмені, слід покласти шматочок вершкового масла. Якщо це зробити, то пельмені не злипатимуться між собою, вийдуть особливо смачними.
Психологи виявили, що люди, які сплять з лівого боку ліжка, зазвичай мають чотири спільні риси: врівноваженість, довіру, умиротвореність і креативність, передають Патріоти України. Самоконтроль і спокій. Експерти зазначають, що сон з лівого боку допом...
16 жовтня (29 жовтня за старим) день пам'яті святого Лонгіна Сотника і преподобного Лонгіна, воротаря Києво-Печерського, в Дальніх печерах, зазначають Патріоти України. За старим стилем - день пам'яті святого Діонісія Ареопагіта, єпископа Афінського, а...