Пельмені давно стали улюбленою стравою української кухні, передають Патріоти України.
У багатьох сім’ях пельмені є однією з найулюбленіших страв, кожна господиня має свій «фірмовий» рецепт їх приготування.
Досвідчені господині радять використовувати кілька перевірених підказок, завдяки яким пельмені виходять ще смачнішими.
Олія в тісто
Якщо пельмені готуються вдома і тісто не покупне, то в домашнє тісто для пельменів потрібно додати трохи рослинної олії для еластичності та податливості.
Такий прийом допоможе розкачати тісто ще тонше. Пельмені будуть ще апетитнішими, а при варінні вони не розповзуться і залишаться соковитими.
Бульйон у фарш
Для соковитості пельменів можна використовувати бульйон. Якщо немає бульйону, можна додати звичайну кип’ячену воду.
Шматок вершкового масла в бульйон
У бульйон, в якому варяться пельмені, слід покласти шматочок вершкового масла. Якщо це зробити, то пельмені не злипатимуться між собою, вийдуть особливо смачними.
Побутові зручності часто починаються з подовжувача, особливо коли розеток у кімнаті бракує. Проте саме цей "помічник" може стати причиною серйозної пожежі, якщо використовувати його неправильно, передають Патріоти України. Електрики наголошують: не всі...
Хоча ми не можемо чути думки наших собак, але зате маємо можливість спостерігати за мовою їхнього тіла, щоб краще зрозуміти, про що вони думають, передають Патріоти України. Експерти кажуть, що є чітка ознака того, що ваш собака любить вас, почувається...