Пельмені давно стали улюбленою стравою української кухні, передають Патріоти України.
У багатьох сім’ях пельмені є однією з найулюбленіших страв, кожна господиня має свій «фірмовий» рецепт їх приготування.
Досвідчені господині радять використовувати кілька перевірених підказок, завдяки яким пельмені виходять ще смачнішими.
Олія в тісто
Якщо пельмені готуються вдома і тісто не покупне, то в домашнє тісто для пельменів потрібно додати трохи рослинної олії для еластичності та податливості.
Такий прийом допоможе розкачати тісто ще тонше. Пельмені будуть ще апетитнішими, а при варінні вони не розповзуться і залишаться соковитими.
Бульйон у фарш
Для соковитості пельменів можна використовувати бульйон. Якщо немає бульйону, можна додати звичайну кип’ячену воду.
Шматок вершкового масла в бульйон
У бульйон, в якому варяться пельмені, слід покласти шматочок вершкового масла. Якщо це зробити, то пельмені не злипатимуться між собою, вийдуть особливо смачними.
Кущі малини, як правило, дуже легко вирощувати в садах, але є одне завдання, яке потрібно виконати в травні, щоб отримати щедрий урожай. Садівники зазначають, що малину потрібно удобрювати відразу після того, як вона почне цвісти, адже у цей період в...
Банани часто вважаються одним із найкорисніших фруктів завдяки своїй поживній цінності та універсальності у щоденному раціоні. Їх зручно брати з собою, легко поєднувати з іншими продуктами й вони чудово смакують, передають Патріоти України. . Однак, на...