Як зробити, щоб пельмені при варінні не розповзались і зберегли м’ясні соки

Пельмені давно стали улюбленою стравою української кухні, передають Патріоти України.

У багатьох сім’ях пельмені є однією з найулюбленіших страв, кожна господиня має свій «фірмовий» рецепт їх приготування.

Подробиці

Досвідчені господині радять використовувати кілька перевірених підказок, завдяки яким пельмені виходять ще смачнішими.

Олія в тісто

Якщо пельмені готуються вдома і тісто не покупне, то в домашнє тісто для пельменів потрібно додати трохи рослинної олії для еластичності та податливості.

Такий прийом допоможе розкачати тісто ще тонше. Пельмені будуть ще апетитнішими, а при варінні вони не розповзуться і залишаться соковитими.

Бульйон у фарш

Для соковитості пельменів можна використовувати бульйон. Якщо немає бульйону, можна додати звичайну кип’ячену воду.

Шматок вершкового масла в бульйон

У бульйон, в якому варяться пельмені, слід покласти шматочок вершкового масла. Якщо це зробити, то пельмені не злипатимуться між собою, вийдуть особливо смачними.

Творить дива! Названо напій, який "стирає" зморшки - особливо корисний для жінок за 50

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 12:00

Скільки треба вживати напій, щоб стан шкіри помітно покращився: висновки експертів, передають Патріоти України. Науковці з університету штату Флорида в США з'ясували, що напій із журавлини з високим умістом антиоксидантів сприяє поліпшенню стану шкіри,...

Народні прикмети на 4 жовтня. Чому українці з давніх часів намагалися бути дуже обережними цього дня та вішали цибулю та часник на дверях до рідної домівки

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 7:05

4 жовтня за новим церковним календарем (17 жовтня за старим) - день пам'яті священномученика Ієрофея, єпископа Афінського. За старим календарним стилем - день пам'яті апостола від 70-ти Кодрата, а також єпископа Іпатія і пресвітера Андрія. ***. Ієрофей...