Як зробити, щоб вдома приємно пахло цілий тиждень - вражаючий трюк

Приємний аромат завжди створює в оселі атмосферу комфорту та затишку. Є кілька способів, щоб освіжити дім, не витрачаючи гроші на дорогі хімічні оприскувачі, передають Патріоти України.

У мережі TikTok користувачка під ніком @greekcookingeveryday поділилася своєю головною порадою, як швидко наповнити будинок приємним ароматом, який буде триматися тиждень. Цей варіант підійде, якщо потрібно терміново освіжити приміщення, не маючи можливості купити дорогі засоби.

У чистій раковині слід випрати ганчірки з мікрофібри засобом для миття посуду. Потім треба вилити воду, трохи підсушити ганчірки, додати ваш улюблений пом’якшувач чи ополіскувач для прання і ретельно перемішати. Після цього жінка радить повісити випрані ганчірки на увімкнений радіатор чи батарею. Експертка говорить, що повітря в кімнаті матиме приємний аромат не менше тижня.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...