Бульйон з вермішеллю або картопляний суп — гарна ідея для обіду. Одночасно проста та смачна страва. Але є один невеликий нюанс. Страву легко зіпсувати розвареною вермішеллю. Що треба зробити, щоб уникнути цієї неприємності, зберегти форму макаронних виробів та врятувати суп, читайте далі, передають Патріоти України.
В магазині на полиці лежить декілька різновидів вермішелі. Намагайтесь не обирати найдешевшу пропозицію. Зазвичай, такі макаронні вироби виготовляють із м’яких сортів пшениці. В результаті вермішель розварюється, утворюючи з бульйоном жижу. Рекомендується віддавати перевагу або яєчній вермішелі, або з твердих сортів пшениці.
Для збереження форми досвідчені господині рекомендують трохи обсмажувати вермішель без додавання олії чи масла. Викладіть на суху сковороду, обсмажте та додайте до супу.
Готуйте бульйон або суп із вермішеллю на один прийом їжі. Цей продукт не буде стояти у холодильнику до наступного обіду. За цей час вона набере вологи, набрякне та втратить апетитний вигляд.
Дочекайтесь моменту, коли овочі доваряться, а бульйон дійде до потрібної температури. Прочитайте рекомендації виробника вермішелі щодо тривалості готування. Із цим розрахунком додавайте у страву та доводьте її до готовності. Макарони будуть не перетримані та збережуть першопочаткову форму.
Прості дії допоможуть зробити суп гарним та смачним. Ваші близькі та рідні будуть задоволені!
З невеликими набряками ніг стикався, напевно, кожен – після важкого дня зʼявляються сліди від шкарпеток або взуття стає тісним, передають Патріоти України. Набряки можуть бути наслідком тривалого сидіння чи стояння або ж симптомом небезпечного захворюв...
Лимони — це екзотичні фрукти, які мають різноманітне застосування в кулінарних рецептах. Мало хто знає, що вони також діють як природний засіб для чищення. Завдяки простому «лимонному рецепту» ви легко і швидко очистите забруднену духовку, пише сайт Be...