Як зробити, щоб зелень довше залишалася свіжою і не псувалася


Кріп, петрушка, щавель, кінза, базилік – відмінний додаток для салату або смаженої картоплі, м’яса чи супу. Багато кулінарів прагнуть того, щоб зелень залишалася якомога довше свіжою, приємно пахла і не псувалася. Досвідчені кухарі поділилися однією хитрістю, яка дозволить отримати бажаний результат, передають Патріоти України.

Подробиці

Наприклад, принісши додому свіжозрізану або придбану цибулю, добре очищають і ставлять у ємність з водою. Так вона довше збереже корисні властивості та не зіпсується.

Так кулінари роблять і з іншою зеленню. При цьому вони обходяться без холодильника. Якщо зелень у воді поставити в холодильник, то зберігатись так вона зможе не менше 2 тижнів без втрати якості.

Однак воду слід регулярно міняти, інакше результат не потішить, а розчарує. Завдяки цій хитрощі свіжа зелень завжди буде у вас під рукою.

Джерело: ПростоВей

Оберіть курку - і ми розкажемо всю правду про ваш внутрішній світ

субота, 2 серпень 2025, 23:10

Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...

Все просто! Як прибрати неприємний запах з килимів та диванів

субота, 2 серпень 2025, 18:35

Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...