Кріп, петрушка, щавель, кінза, базилік – відмінний додаток для салату або смаженої картоплі, м’яса чи супу. Багато кулінарів прагнуть того, щоб зелень залишалася якомога довше свіжою, приємно пахла і не псувалася. Досвідчені кухарі поділилися однією хитрістю, яка дозволить отримати бажаний результат, передають Патріоти України.
Наприклад, принісши додому свіжозрізану або придбану цибулю, добре очищають і ставлять у ємність з водою. Так вона довше збереже корисні властивості та не зіпсується.
Так кулінари роблять і з іншою зеленню. При цьому вони обходяться без холодильника. Якщо зелень у воді поставити в холодильник, то зберігатись так вона зможе не менше 2 тижнів без втрати якості.
Однак воду слід регулярно міняти, інакше результат не потішить, а розчарує. Завдяки цій хитрощі свіжа зелень завжди буде у вас під рукою.
Беріть собі на озброєння – додайте до багатьма улюбленого вінегрету сьомгу, і смакуйте з користю, передають Патріоти України. Для приготування нам знадобиться:. Приготування:. Можна не обмежуватися цим переліком інгредієнтів, і додати щось своє, наприк...
Назві страва завдячує французькому регіону Дофіне, який традиційно належав дофінам – спадкоємцям французького престолу. Запечена під сиром картопля набуває сирно-вершкового смаку та апетитної скоринки. Також вона приправлена тонким ароматом часнику та ...