
Банани - дуже популярний фрукт, його люблять дорослі та діти, він поживний та калорійний. Але іноді так буває, що продається банан або надто стиглим, або надто зеленим, передають Патріоти України.
Видання express поділилося лайфгаком про те, як зробити так, щоб ваш зелений банан став стиглим лише за 15 хвилин і його можна було їсти чи готувати з нього якусь страву.
Якщо ви готуєте фруктовий салат чи смузі, або навіть печете банановий пиріг, вам знадобляться стиглі банани. Зазвичай, якщо ви купуєте зелені банани у супермаркеті, вони повністю достигнуть за три-чотири дні.
Для того, щоб прискорити цей процес, вам потрібно помістити ваші банани на деко в духовку на 15 або максимум 20 хвилин за температури 250 градусів за Цельсієм. Якщо банани маленькі, можливо вам знадобиться менше часу.
Звичайно, це не так ефективно, як дозволити бананам достигнути природним шляхом, але в крайньому разі ваші фрукти стануть м'якими та підсолодженими.
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...