Як зробити зелений банан стиглим за 15 хвилин - простий лайфхак

Банани - дуже популярний фрукт, його люблять дорослі та діти, він поживний та калорійний. Але іноді так буває, що продається банан або надто стиглим, або надто зеленим, передають Патріоти України.

Видання express поділилося лайфгаком про те, як зробити так, щоб ваш зелений банан став стиглим лише за 15 хвилин і його можна було їсти чи готувати з нього якусь страву.

Якщо ви готуєте фруктовий салат чи смузі, або навіть печете банановий пиріг, вам знадобляться стиглі банани. Зазвичай, якщо ви купуєте зелені банани у супермаркеті, вони повністю достигнуть за три-чотири дні.

Для того, щоб прискорити цей процес, вам потрібно помістити ваші банани на деко в духовку на 15 або максимум 20 хвилин за температури 250 градусів за Цельсієм. Якщо банани маленькі, можливо вам знадобиться менше часу.

Звичайно, це не так ефективно, як дозволити бананам достигнути природним шляхом, але в крайньому разі ваші фрукти стануть м'якими та підсолодженими.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...