Банани - дуже популярний фрукт, його люблять дорослі та діти, він поживний та калорійний. Але іноді так буває, що продається банан або надто стиглим, або надто зеленим, передають Патріоти України.
Видання express поділилося лайфгаком про те, як зробити так, щоб ваш зелений банан став стиглим лише за 15 хвилин і його можна було їсти чи готувати з нього якусь страву.
Якщо ви готуєте фруктовий салат чи смузі, або навіть печете банановий пиріг, вам знадобляться стиглі банани. Зазвичай, якщо ви купуєте зелені банани у супермаркеті, вони повністю достигнуть за три-чотири дні.
Для того, щоб прискорити цей процес, вам потрібно помістити ваші банани на деко в духовку на 15 або максимум 20 хвилин за температури 250 градусів за Цельсієм. Якщо банани маленькі, можливо вам знадобиться менше часу.
Звичайно, це не так ефективно, як дозволити бананам достигнути природним шляхом, але в крайньому разі ваші фрукти стануть м'якими та підсолодженими.
Дослідження показали, що самки собак "оцінюють своїх господарів набагато суворіше, ніж самці". Британський ветеринар Алекс Кроу у своєму новому відео у TikTok розповів, що собаки жіночої статі частіше оцінюють рівень компетентності свого господаря, пер...
Отруєння полуницею, обробленою хімікатами (наприклад, пестицидами або нітратами), може проявитися вже через 30 хвилин – 2 години після вживання. Перші симптоми залежать від виду хімікатів, але найпоширеніші такі, передають Патріоти України..