Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу та що саме езотерики радять зробити

Все, що нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) згідно забобонів вбирає енергію — як позитивну, так і негативну. І коли кількість негативу зашкалює, у будинку починають відбуватися неприємні події.

Першими зміни енергетики не на краще відчувають тварини, особливо собаки, вони починають поводитися неспокійно. Також кімнатні рослини, які раніше добре росли і не хворіли, раптом хворіють та в'януть.

Проблеми з електрикою і технікою також є ознакою гнилої енергетики, що накопичилася в будинку — часто перегорають лампочки, побутові прилади починають давати збої, навіть якщо куплені недавно. Сантехніка, що ламається, протікають труби — ще одна ознака.

На концентрацію негативу вказує цвіль, що з'явилася, і комахи, що прийшли наче нізвідки — мурахи, таргани, мокриці.

Емоційний стан мешканців — ще один показник негативної енергетики. Так, діти починають вередувати часто і без причин. Процвітають скандали, проблеми здаються нерозв'язними та повертатися додому зовсім не хочеться.

У всіх цих випадках необхідно проводити енергетичну чистку житла.

Що необхідно для якісного прибирання:

  1. Прибрати всі речі, які лежать не на своїх місцях (одяг, аксесуари, книжки, дроти тощо) та створюють візуальний шум.
  2. Потрібно протерти всі поверхні. Для більшого енергетичного значення можна додати у воду трохи солі чи ароматичної олії.
  3. Перестелити ліжко або поправити та застелити.
  4. Пропилососити та помити підлогу. Підлогу завжди миємо з ефірною олією або щіпкою солі.
  5. Провітрити приміщення.
  6. Наприкінці запалити свічки (вогонь спалює негатив) та пахощі (гармонізує простір).

Народні прикмети на 16 вересня. Що цього дня в давнину робили українці, щоб убезпечити себе здоров'ям та грошима

понеділок, 16 вересень 2024, 7:05

16 вересня за новим церковним календарем (29 вересня за старим) - день пам'яті великомучениці Євфимії Всехвальної.У народі 16 вересня - свято Юхима, Людмилин день, Юхима Пташина кістка. . За старим календарним стилем - день пам'яті мучениці Василиси Н...

Лише спробуйте! Майонез в тісті для млинців творить диво з їх якістю

понеділок, 16 вересень 2024, 6:12

Млинці і борщ — ці страви в кожної господині готуються на власний розсуд та мають ознаки фірмового рецепта. Олія, борошно, молоко чи вода, сіль, сода, яйця — стандартні компоненти, з яких роблять тісто. А от майонез є досить незвичним компонентом, тому...