Як зварити буряк, щоб не довелося відмивати каструлю

Відмивати темно-фіолетовий наліт після варіння буряків нікому не подобається. Досвідчені господині варять буряки у пакетах. передають Патріоти України.

Подробиці

Промиваємо буряки і кожен овоч кладемо в целофановий пакет. Важливо: не обрізайте хвостики, інакше буряк втратить колір під час варіння. У каструлю додаємо ложку цукру на кожні 250 г буряків.

Щільно зав’язуємо пакет, щоб всередині було зовсім мало повітря та коренеплоди не спливали.
Варимо буряки півгодини на середньому вогні, після чого перекладаємо овочі в пакеті в глибоку тарілку з холодною водою.

Тримаємо буряк у холодній воді, щоб він дійшов до готовності і остиг. Коренеплід готовий для приготування страви. При такому способі варіння квартира не наповниться запахом вареного буряка, каструля залишиться чистою і її не доведеться мити.

Це варто знати! ТОП-6 помилок при прибиранні пилососом, які ви робите несвідомо

четвер, 24 квітень 2025, 12:30

Пилосос — один із найпопулярніших помічників у прибиранні дому. Але навіть прибирання з цим приладом має свої нюанси. Якщо користуватись пилососом неправильно, можна не лише не досягти бажаної чистоти, а й зіпсувати підлогу або ж сам пилосос. УНН зібра...

Схуднення за два тижні можливе! Ось як прискорити втрату ваги

четвер, 24 квітень 2025, 11:22

Досягти помітних результатів коли ви обмежені у часі може бути надзвичайно важко, проте якщо ви готуєтесь до певної події, поліпшити форму реально всього за 2 тижні. Щоб швидко схуднути, потрібно бути дисциплінованими та поєднувати ефективні тренування...