
Відмивати темно-фіолетовий наліт після варіння буряків нікому не подобається. Досвідчені господині варять буряки у пакетах. передають Патріоти України.
Промиваємо буряки і кожен овоч кладемо в целофановий пакет. Важливо: не обрізайте хвостики, інакше буряк втратить колір під час варіння. У каструлю додаємо ложку цукру на кожні 250 г буряків.
Щільно зав’язуємо пакет, щоб всередині було зовсім мало повітря та коренеплоди не спливали.
Варимо буряки півгодини на середньому вогні, після чого перекладаємо овочі в пакеті в глибоку тарілку з холодною водою.
Тримаємо буряк у холодній воді, щоб він дійшов до готовності і остиг. Коренеплід готовий для приготування страви. При такому способі варіння квартира не наповниться запахом вареного буряка, каструля залишиться чистою і її не доведеться мити.
Тьмяне, ламке волосся - одна з найпоширеніших проблем восени та взимку. Через сухе повітря, головні убори та нестачу вітамінів волосся втрачає свій природний блиск і виглядає виснаженим. Але відновити його можна навіть у домашніх умовах, передають Патр...
Водії часто стикаються з питанням: чи треба давати двигуну охолонути після поїздки, чи можна глушити його одразу? Виявляється, відповідь залежить від типу автомобіля та умов експлуатації, передають Патріоти України. Бензинові авто – сучасні мотори можн...