Відмивати темно-фіолетовий наліт після варіння буряків нікому не подобається. Досвідчені господині варять буряки у пакетах. передають Патріоти України.
Промиваємо буряки і кожен овоч кладемо в целофановий пакет. Важливо: не обрізайте хвостики, інакше буряк втратить колір під час варіння. У каструлю додаємо ложку цукру на кожні 250 г буряків.
Щільно зав’язуємо пакет, щоб всередині було зовсім мало повітря та коренеплоди не спливали.
Варимо буряки півгодини на середньому вогні, після чого перекладаємо овочі в пакеті в глибоку тарілку з холодною водою.
Тримаємо буряк у холодній воді, щоб він дійшов до готовності і остиг. Коренеплід готовий для приготування страви. При такому способі варіння квартира не наповниться запахом вареного буряка, каструля залишиться чистою і її не доведеться мити.
Вапняний наліт не тільки робить вашу ванну кімнату брудною, незалежно від того, як часто ви її миєте, але також може забити душові лійки та зменшити потік і тиск води, а також пошкодити крани та труби, що призведе до дорогого ремонту, передають Патріот...
Чи знайоме вам почуття голоду в поєднанні з поганим настроєм? Чому голодна людина сердиться? Психологи з Університету Англії Раскіна дослідили цей зв’язок, передають Патріоти України. Чому голодна людина зла? Згідно з одним дослідженням, проведеним пси...