
Відмивати темно-фіолетовий наліт після варіння буряків нікому не подобається. Досвідчені господині варять буряки у пакетах. передають Патріоти України.
Промиваємо буряки і кожен овоч кладемо в целофановий пакет. Важливо: не обрізайте хвостики, інакше буряк втратить колір під час варіння. У каструлю додаємо ложку цукру на кожні 250 г буряків.
Щільно зав’язуємо пакет, щоб всередині було зовсім мало повітря та коренеплоди не спливали.
Варимо буряки півгодини на середньому вогні, після чого перекладаємо овочі в пакеті в глибоку тарілку з холодною водою.
Тримаємо буряк у холодній воді, щоб він дійшов до готовності і остиг. Коренеплід готовий для приготування страви. При такому способі варіння квартира не наповниться запахом вареного буряка, каструля залишиться чистою і її не доведеться мити.
Ви коли-небудь псували улюблену блузку, скатертину або диван стійкою плямою від кави, вина чи соусу? Замість дорогих магазинних засобів можна приготувати ефективний домашній засіб, який працює швидко і дешево, передають Патріоти України. Що потрібно:. ...
З наближенням зими та зростанням рахунків за комунальні послуги, багато домогосподарств шукають способи зменшити свої витрати. Пральні машини - це один з побутових приладів, експлуатація якого може бути дорогою, передають Патріоти України. Однак це не ...