Як зварити буряк за 10 хвилин - фокус господинь, про який мало хто здогадується

Усім відомо, що основним інгредієнтом вінегрету є буряк. Проте цей овоч славиться тим, що його потрібно дуже довго варити. Іноді часу на очікування просто немає і хочеться якнайшвидше приготувати смачний та корисний салат, передають Патріоти України.

Як зварити буряк за 10 хвилин

Щоб швидко зварити буряк, потрібно взяти поліетиленовий пакет і скласти туди попередньо вимитий овоч. Зауважте, що коренеплоди мають бути середнього розміру, тоді час приготування набагато скоротиться. Тому, якщо ви раптом придбали або виростили на власній грядці буряк сорту "Гігантелла", то краще зваріть його тоді, коли матимете більше часу на приготування.

Після того як ми склали кілька невеличких бурячків у поліетиленовий пакет, додаємо туди трохи води. Далі пакет потрібно зав'язати та обов'язково зробити кілька невеличких проколів.

Тепер всю нашу конструкцію кладемо в мікрохвильовку на 10-15 хвилин (в залежності від розміру буряка). Коли зазначений час минув і микрохвильовка вимкнулася, дістаємо наш буряк. Ви будете здивовані, але він приготувався. Окрім того, буряк буде неймовірно соковитим та ароматним.

Зауважте, що у мікрохвильовці можна готувати не лише буряк, а й картоплю та моркву. Ба більше, картопля та морква готуються у мікрохвильовці всього за 7 хвилин. Саме тому, користуючись цим лайфхаком, вам не доведеться стояти цілий день біля плити. Вінегрет буде готовий всього за півгодини, а решту часу можна присвятити собі. Готуйте з любов'ю!

Психологічний тест! Виберіть монетку і дізнайтеся, чи зможете ви колись розбагатіти

четвер, 25 квітень 2024, 9:10

Залежно від ставлення до грошей: вміння їх заробляти і витрачати, людина може сколотити величезні статки, або стати банкрутом. Психологічний тест розповість, наскільки ви раціональні, і які зміни у фінансовому добробуті на вас очікують у майбутньому, п...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...