Тальятелле, спагетті, канелоні, фузіллі - малий перелік макаронних виробів, які люблять готувати італійці, передають Патріоти України.
Вони точно знають кулінарні секрети, про які інші не здогадуються. Як не переварити, як зробити, щоб не злиплися, — з макаронами буває не все так просто. Італійські шеф-кухарі діляться лайфхаками з усіма бажаючими. Якщо ви їх будете знати та використовувати, ваші спагетті чи фузіллі завжди будуть ідеально приготовані.
Поставте воду на плиту. Нехай вода почне кипіти. Не поспішайте закинути в неї макарони. Для початку потрібно влити 1 столову ложку олії на ваш вибір — оливкова чи соняшникова. Після цього можна всипати макарони.
Олія на поверхні води робить своєрідну плівку. Макарони через неї потрапляють у воду. І саме це і є сенсом усіх дій, бо ефект буде гарантований. Ваші макарони точно не злипнуться.
Ідеально зварені ріжки, спіральки чи метелики — це буде ваша кулінарна заслуга. Спробуйте цей лайфхак, якщо до цього часу ви ним ще не користувались. Нехай ваші макарони завжди будуть смачні та з апетитною консистенцією.
Кава - не лише улюблений напій мільйонів людей, а й справжній помічник у боротьбі з зайвою вагою. Нові дослідження науковців з Гарварду показали: чотири чашки чорної кави на день можуть знизити рівень жиру в організмі на 4%, передають Патріоти України....
41-річна Люсі Касл із Лестершира, Велика Британія, всього за кілька місяців скинула 25 кг - без уколів, пігулок чи дорогих процедур. Вона просто відмовилась від "сирної" залежності, яка щороку коштувала їй понад £1200 (понад 60 000 грн), передають Патр...