
Тальятелле, спагетті, канелоні, фузіллі - малий перелік макаронних виробів, які люблять готувати італійці, передають Патріоти України.
Вони точно знають кулінарні секрети, про які інші не здогадуються. Як не переварити, як зробити, щоб не злиплися, — з макаронами буває не все так просто. Італійські шеф-кухарі діляться лайфхаками з усіма бажаючими. Якщо ви їх будете знати та використовувати, ваші спагетті чи фузіллі завжди будуть ідеально приготовані.
Поставте воду на плиту. Нехай вода почне кипіти. Не поспішайте закинути в неї макарони. Для початку потрібно влити 1 столову ложку олії на ваш вибір — оливкова чи соняшникова. Після цього можна всипати макарони.
Олія на поверхні води робить своєрідну плівку. Макарони через неї потрапляють у воду. І саме це і є сенсом усіх дій, бо ефект буде гарантований. Ваші макарони точно не злипнуться.
Ідеально зварені ріжки, спіральки чи метелики — це буде ваша кулінарна заслуга. Спробуйте цей лайфхак, якщо до цього часу ви ним ще не користувались. Нехай ваші макарони завжди будуть смачні та з апетитною консистенцією.
Деякі проблеми з автомобілем діагностуються дуже легко, наприклад, перегоріла лампочка. Просто увімкніть світло, обійдіть машину і подивіться, що не працює. Однак деякі несправності можуть виявитися справжнім кошмаром для діагностики, і "паразитні" роз...
Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...