Тальятелле, спагетті, канелоні, фузіллі — малий перелік макаронних виробів, які люблять готувати італійці. Вони точно знають кулінарні секрети, про які інші не здогадуються. Як не переварити, як зробити, щоб не злиплися, — з макаронами буває не все так просто. Італійські шеф-кухарі діляться лайфхаками з усіма бажаючими. Якщо ви їх будете знати та використовувати, ваші спагетті чи фузіллі завжди будуть ідеально приготовані, передають Патріоти України.
Поставте воду на плиту. Нехай вода почне кипіти. Не поспішайте закинути в неї макарони. Для початку потрібно влити 1 столову ложку олії на ваш вибір — оливкова чи соняшникова. Після цього можна всипати макарони.
Олія на поверхні води робить своєрідну плівку. Макарони через неї потрапляють у воду. І саме це і є сенсом усіх дій, бо ефект буде гарантований. Ваші макарони точно не злипнуться.
Ідеально зварені ріжки, спіральки чи метелики — це буде ваша кулінарна заслуга. Спробуйте цей лайфхак, якщо до цього часу ви ним ще не користувались. Нехай ваші макарони завжди будуть смачні та з апетитною консистенцією.
Дубай давно став символом розкоші, небачених торгових центрів та пляжів із білосніжним піском. Щороку сюди приїжджають мільйони туристів з Британії, а тисячі навіть вирішують переїхати назавжди, передають Патріоти України. Але останнім часом у соцмереж...
Недостатність сну пов’язана з багатьма ризиками: серцево-судинні захворювання, інсульт, порушення обміну речовин та гормонального балансу. Але в який час найкраще лягати спати, щоб бути здоровим і жити довше? Експерти довго вивчали це питання і виявили...