
Курячий суп - це досить поживна страва, яку варто додати у раціон у період авітамінозу. Але досить важливо, щоб бульйон вийшов прозорим та наваристим. Для цього потрібно знати декілька нюансів приготування, передають Патріоти України.
Ідея приготування ідеального курячого бульйону опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Найсмачнішим суп вийде саме восени, адже зараз багато молодих та свіжих овочів.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче стегно проварити до закипання і злити перший бульйон. залити чисту водичку, проварити знову стегно 20 хвилин після закипання.
2. Через 20 хвилин забрати стегно з води.

3. В бульйон додати картоплю нарізану кубиками, дрібно нарізану кубиками моркву і цілу цибулину.
4. Проварити після закипання 10 хвилин і додати дрібно нарізане стегно, проварити до готовності ще 20 хвилин на маленькому вогні.
5. За 5 хвилин до готовності додати лавровий листок, перчик, локшину (павутинку). Можна додати також універсальну приправу.
6. В кінці додати дрібно нарізаний кріп.
Час засинання може впливати на здоров’я не менше, ніж сама тривалість сну. Вчені стверджують: існує так звана "золота година", у яку найкраще лягати спати, незалежно від того, жайворонок ви чи нічна сова, передають Патріоти України. Дослідження Європей...
Православне свято 17 листопада за новим календарем (30 листопада за старим) - день пам'яті Григорія Чудотворця, першого єпископа Неокесарійського, який все життя присвятив служінню Христу. У народному календарі - Григорій Зимоуказатель. За юліанським ...