Як зварити ідеальний курячий бульйон, щоб він був наваристим і нежирним - ділимось технологією

Курячий суп - це досить поживна страва, яку варто додати у раціон у період авітамінозу. Але досить важливо, щоб бульйон вийшов прозорим та наваристим. Для цього потрібно знати декілька нюансів приготування, передають Патріоти України.

Ідея приготування ідеального курячого бульйону опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Найсмачнішим суп вийде саме восени, адже зараз багато молодих та свіжих овочів.

Інгредієнти:

  • картопля – 5 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • куряче стегно – 1 шт.
  • приправа за бажанням універсальна – 1 ст.л.
  • сіль – за смаком
  • лавровий листочок – 1 великий
  • перець духмяний – 3-4 горошини
  • кріп

Спосіб приготування:

1. Куряче стегно проварити до закипання і злити перший бульйон. залити чисту водичку, проварити знову стегно 20 хвилин після закипання.

2. Через 20 хвилин забрати стегно з води.

Як зварити ідеальний курячий бульйон, щоб він був наваристим і нежирним: ділимось технологією

3. В бульйон додати картоплю нарізану кубиками, дрібно нарізану кубиками моркву і цілу цибулину.

4. Проварити після закипання 10 хвилин і додати дрібно нарізане стегно, проварити до готовності ще 20 хвилин на маленькому вогні.

5. За 5 хвилин до готовності додати лавровий листок, перчик, локшину (павутинку). Можна додати також універсальну приправу.

6. В кінці додати дрібно нарізаний кріп.

Перевірте себе! Те, що ви побачите першим, найточніше опише вашу особистість

четвер, 18 вересень 2025, 18:47

Пройдіть цей простий і водночас пізнавальний тест! Достатньо лише кількох секунд, щоб відкрити для себе приховані риси, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей тест ґрунтується на ідеї, що те, що ви бачит...

Краще виключити з раціону! ТОП-11 продуктів, які пришвидшують старіння організму

четвер, 18 вересень 2025, 18:44

Здоров’я серця - це основа довгого та активного життя, проте ми часто недооцінюємо його важливість. Харчування відіграє ключову роль у підтримці роботи серцево-судинної системи, адже кожен продукт, який ми обираємо, може або зміцнити, або нашкодити орг...