Курячий суп - це досить поживна страва, яку варто додати у раціон у період авітамінозу. Але досить важливо, щоб бульйон вийшов прозорим та наваристим. Для цього потрібно знати декілька нюансів приготування, передають Патріоти України.
Ідея приготування ідеального курячого бульйону опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Найсмачнішим суп вийде саме восени, адже зараз багато молодих та свіжих овочів.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче стегно проварити до закипання і злити перший бульйон. залити чисту водичку, проварити знову стегно 20 хвилин після закипання.
2. Через 20 хвилин забрати стегно з води.
3. В бульйон додати картоплю нарізану кубиками, дрібно нарізану кубиками моркву і цілу цибулину.
4. Проварити після закипання 10 хвилин і додати дрібно нарізане стегно, проварити до готовності ще 20 хвилин на маленькому вогні.
5. За 5 хвилин до готовності додати лавровий листок, перчик, локшину (павутинку). Можна додати також універсальну приправу.
6. В кінці додати дрібно нарізаний кріп.
Ванна кімната - не лише місце для релаксу, а й ідеальний простір для кімнатних рослин. Постійна вологість, тепло й м’яке освітлення створюють умови, у яких деякі види почуваються навіть краще, ніж у вітальні. Вони не лише додають інтер’єру шарму, а й о...
Ви коли-небудь почувалися несправедливо звинуваченими чи збитими з пантелику через чужі слова? Це може бути газлайтинг - форма психологічної маніпуляції, яка змушує сумніватися у власній адекватності. Важливо знати, як правильно реагувати, щоб не дати ...