Курячий суп - це досить поживна страва, яку варто додати у раціон у період авітамінозу. Але досить важливо, щоб бульйон вийшов прозорим та наваристим. Для цього потрібно знати декілька нюансів приготування, передають Патріоти України.
Ідея приготування ідеального курячого бульйону опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Найсмачнішим суп вийде саме восени, адже зараз багато молодих та свіжих овочів.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче стегно проварити до закипання і злити перший бульйон. залити чисту водичку, проварити знову стегно 20 хвилин після закипання.
2. Через 20 хвилин забрати стегно з води.
3. В бульйон додати картоплю нарізану кубиками, дрібно нарізану кубиками моркву і цілу цибулину.
4. Проварити після закипання 10 хвилин і додати дрібно нарізане стегно, проварити до готовності ще 20 хвилин на маленькому вогні.
5. За 5 хвилин до готовності додати лавровий листок, перчик, локшину (павутинку). Можна додати також універсальну приправу.
6. В кінці додати дрібно нарізаний кріп.
Кожна господиня знає, як складно буває очистити посуд чи кухонні поверхні від старого жиру. Навіть дорогі мийні засоби іноді виявляються безсилими проти цього завдання. Але не варто впадати у відчай - існують ефективні засоби, які допоможуть повернути ...
Якщо ви гадаєте, як прискорити схуднення та метаболізм, щоб наблизитись до бажаних форм — вам необхідні прості та стійкі зміни. Забудьте про виснажливі тренування чи екстремальні дієти та зосередьтеся на доступних стратегіях, які легко інтегрувати в жи...