Курячий суп - це досить поживна страва, яку варто додати у раціон у період авітамінозу. Але досить важливо, щоб бульйон вийшов прозорим та наваристим. Для цього потрібно знати декілька нюансів приготування, передають Патріоти України.
Ідея приготування ідеального курячого бульйону опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Найсмачнішим суп вийде саме восени, адже зараз багато молодих та свіжих овочів.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче стегно проварити до закипання і злити перший бульйон. залити чисту водичку, проварити знову стегно 20 хвилин після закипання.
2. Через 20 хвилин забрати стегно з води.
3. В бульйон додати картоплю нарізану кубиками, дрібно нарізану кубиками моркву і цілу цибулину.
4. Проварити після закипання 10 хвилин і додати дрібно нарізане стегно, проварити до готовності ще 20 хвилин на маленькому вогні.
5. За 5 хвилин до готовності додати лавровий листок, перчик, локшину (павутинку). Можна додати також універсальну приправу.
6. В кінці додати дрібно нарізаний кріп.
Коли люди вступають у романтичні стосунки, вони сподіваються на щось серйозне, а не для того, щоб “не прогавити момент”. Але через деякий час у відносинах починаються проблеми і вони припиняються. Зазвичай, люди самі створюють проблеми, передають Патрі...
Цей простий тест покаже, що існує прямий зв’язок між улюбленим фруктом і вашою особистістю. Залежно від обраного вами фрукта ви дізнаєтеся, що означає ваш вибір з психологічної точки зору, передають Патріоти України. Отже, виберіть свій улюблений фрукт...