Як зварити моркву для салату за 5 хвилин - супер-трюк, яким користуються найхитріші господині

Морква має бути в раціоні кожної людини - як у сирому, так і вареному вигляді. Про користь цього овоча годі й говорити! Багато хто знає, що морква містить у своєму складі неймовірну кількість бета-каротину, який в організмі перетворюється на вітамін А, передають Патріоти України.

Окрім того, не слід забувати і про вітаміни С, Е, В1, В2 та В3, які також є в моркві. Тож споживати цей овоч хоч час від часу однозначно потрібно. Сьогодні Главред розповість, як зварити моркву для салату, витративши на все про все лише 5 хвилин.

Як швидко зварити моркву

Для початку беремо моркву середнього розміру і чистимо її, а також обрізаємо плодоніжку. Якщо ви берете велику моркву, то розріжте її на кілька частин.

Після цього беремо звичайний поліетиленовий пакет (він має бути якнайщільнішим, без жодних дірочок) та кладемо в нього моркву. Зауважте, що моркву потрібно складати в один шар, так вона швидше приготується.

На цьому етапі потрібно залити моркву 100 мл холодної води. Для 2-4 морквин цього буде цілком достатньо.Тепер необхідно зав'язати пакет і зробити кілька невеличких проколів зверху. Далі відправляємо нашу моркву у мікрохвильовку на 5 хвилин.

Після того як минув зазначений час, дістаємо нашу моркву та перевіряємо її на готовність. Якщо вам здається, що морква не зовсім готова, то можете знову відправити її у мікрохвильовку на кілька хвилин. Але зазвичай вистачає і 5 хвилин. Морква виходить дуже м'якою та смачною.

Тепер ви знаєте, як зварити моркву в мікрохвильовій печі. Цей хитрий спосіб може дуже виручити тоді, коли зовсім не вистачає часу. Готуйте свої кулінарні шедеври та дивуйте ними друзів та знайомих. Смачного!

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...