Морква - неймовірно корисний овоч і частий "гість" у багатьох рецептах. Вона присутня у перших стравах, у багатьох салатах та закусках, передають Патріоти України.
Сьогодні разом із "Главредом" розповімо, як зварити моркву для салату лише за п’ять хвилин. Хитрий спосіб виручить, коли немає часу на приготування, а заощаджений час можна із задоволенням витратити на відпочинок.
Щоб морква швидше приготувалася, беремо овоч середнього розміру. Якщо плід великий, краще розрізати його на кілька частин.
Моркву необхідно почистити, обрізати плодоніжку та покласти одним шаром у поліетиленовий пакет. Далі овоч потрібно залити моркву 80-100 мл холодної води, зав’язати пакет та зробити кілька невеликих проколів зверху.
Відправте морквину в мікрохвильову піч на 5 хвилин. Після закінчення часу дістаньте моркву та перевірте її на готовність. Якщо раптом морква сира, можете повторити процедуру, але зазвичай 5 хвилин вистачає з головою. Приготовлена таким чином морква виходить дуже м’якою, смачною та ароматною.
Власники iPhone часто дивляться на прогноз погоди у стандартному застосунку Apple і вважають, що відсоток поруч з дощовою іконкою - це ймовірність опадів. Але виявляється, цей показник має зовсім інше значення, передають Патріоти України. Як повідомляє...
Сніданок вважається основою правильного харчування, але дієтологи попереджають: не все, що виглядає корисним, справді таким є. У багатьох популярних сніданках ховається надмірна кількість доданого цукру та інших інгредієнтів, які можуть шкодити здоров’...