Морква - неймовірно корисний овоч і частий "гість" у багатьох рецептах. Вона присутня у перших стравах, у багатьох салатах та закусках, передають Патріоти України.
Сьогодні разом із "Главредом" розповімо, як зварити моркву для салату лише за п’ять хвилин. Хитрий спосіб виручить, коли немає часу на приготування, а заощаджений час можна із задоволенням витратити на відпочинок.
Щоб морква швидше приготувалася, беремо овоч середнього розміру. Якщо плід великий, краще розрізати його на кілька частин.
Моркву необхідно почистити, обрізати плодоніжку та покласти одним шаром у поліетиленовий пакет. Далі овоч потрібно залити моркву 80-100 мл холодної води, зав’язати пакет та зробити кілька невеликих проколів зверху.
Відправте морквину в мікрохвильову піч на 5 хвилин. Після закінчення часу дістаньте моркву та перевірте її на готовність. Якщо раптом морква сира, можете повторити процедуру, але зазвичай 5 хвилин вистачає з головою. Приготовлена таким чином морква виходить дуже м’якою, смачною та ароматною.
Заморожування - один із найкращих способів зберегти гриби на довший час. Але щоб вони залишилися смачними й ароматними, потрібно правильно підготувати їх до морозилки. Якщо зробити це неправильно, після розморожування вони втратять свої властивості й с...
Кава - один із найулюбленіших напоїв у світі, але питання "скільки чашок безпечно випивати щодня?" хвилює багатьох, передають Патріоти України. За даними останніх досліджень Європейського агентства з безпеки харчових продуктів (EFSA), оптимальна кількі...