
Морква - неймовірно корисний овоч і частий "гість" у багатьох рецептах. Вона присутня у перших стравах, у багатьох салатах та закусках, передають Патріоти України.
Сьогодні разом із "Главредом" розповімо, як зварити моркву для салату лише за п’ять хвилин. Хитрий спосіб виручить, коли немає часу на приготування, а заощаджений час можна із задоволенням витратити на відпочинок.
Щоб морква швидше приготувалася, беремо овоч середнього розміру. Якщо плід великий, краще розрізати його на кілька частин.
Моркву необхідно почистити, обрізати плодоніжку та покласти одним шаром у поліетиленовий пакет. Далі овоч потрібно залити моркву 80-100 мл холодної води, зав’язати пакет та зробити кілька невеликих проколів зверху.
Відправте морквину в мікрохвильову піч на 5 хвилин. Після закінчення часу дістаньте моркву та перевірте її на готовність. Якщо раптом морква сира, можете повторити процедуру, але зазвичай 5 хвилин вистачає з головою. Приготовлена таким чином морква виходить дуже м’якою, смачною та ароматною.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...
Зелений чай - популярний напій, що містить рослинні сполуки, які пов'язують із поліпшенням здоров'я серця. Дослідження показують, що він може навіть знижувати артеріальний тиск. Однак надмірне вживання може призвести до проблем, таких як побічні ефекти...