
Кава у турці часто виходить невдалою, тому що не всі знають секрети приготування. Є чітка технологія, завдяки якій можна отримати по-справжньому ароматний та смачний напій, передають Патріоти України.
Найкращий вибір турки – мідна, в такій каву у Турції готують уже кілька столітьпоспіль. Напій із такої посудини смачніший. Джезва, як там називають турку, швидко нагрівається та довго зберігає тепло, а це важливо. Верх турки має бути максимально вузьким. Зупиніть вибір на невеликій ємності – на одну-дві чашки.
Для приготування кави слід використовувати тільки свіжу бутильовану воду. Оптимально помістити турку у розпечений пісок, але у домашніх умовах доведеться обмежитися повільним вогнем. Тоді напій збереже максимум ароматів.
Ідеально молоти кавові зерна безпосередньо перед варінням. Тому з цією метою треба придбати кавомолку. Зберігати каву краще у бляшаних або скляних банках, які щільно закриваються кришкою
В готову каву, крім молока чи вершків, можна додати трохи солі, кориці, свіжого імбиру, м'яти чи червоного перцю, щоб отримати нові відтінки смаку.
Фікус Бенджаміна - одна з найпопулярніших кімнатних рослин у українських домівках. За красиву розлогу крону, глянцеве листя та декоративний вигляд його обирають навіть початківці, передають Патріоти України. Але при всій своїй популярності фікус має р...
Правильне заряджання акумулятора здатне суттєво продовжити строк його експлуатації. Звісно, стосується це і автомобільних акумуляторів. І тут одним з найбільш поширених запитань є треба чи не треба знімати в цей час клеми, передають Патріоти України. В...