
Кава у турці часто виходить невдалою, тому що не всі знають секрети приготування. Є чітка технологія, завдяки якій можна отримати по-справжньому ароматний та смачний напій, передають Патріоти України.
Найкращий вибір турки – мідна, в такій каву у Турції готують уже кілька столітьпоспіль. Напій із такої посудини смачніший. Джезва, як там називають турку, швидко нагрівається та довго зберігає тепло, а це важливо. Верх турки має бути максимально вузьким. Зупиніть вибір на невеликій ємності – на одну-дві чашки.
Для приготування кави слід використовувати тільки свіжу бутильовану воду. Оптимально помістити турку у розпечений пісок, але у домашніх умовах доведеться обмежитися повільним вогнем. Тоді напій збереже максимум ароматів.
Ідеально молоти кавові зерна безпосередньо перед варінням. Тому з цією метою треба придбати кавомолку. Зберігати каву краще у бляшаних або скляних банках, які щільно закриваються кришкою
В готову каву, крім молока чи вершків, можна додати трохи солі, кориці, свіжого імбиру, м'яти чи червоного перцю, щоб отримати нові відтінки смаку.
Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...
У побуті подовжувачі стали звичним засобом підключення кількох приладів одночасно. Однак не всі пристрої безпечні для такого використання. Перевантаження мережі, перегрів проводки та ризик займання - часті наслідки неправильної експлуатації подовжувачі...