Кава у турці часто виходить невдалою, тому що не всі знають секрети приготування. Є чітка технологія, завдяки якій можна отримати по-справжньому ароматний та смачний напій, передають Патріоти України.
Найкращий вибір турки – мідна, в такій каву у Турції готують уже кілька столітьпоспіль. Напій із такої посудини смачніший. Джезва, як там називають турку, швидко нагрівається та довго зберігає тепло, а це важливо. Верх турки має бути максимально вузьким. Зупиніть вибір на невеликій ємності – на одну-дві чашки.
Для приготування кави слід використовувати тільки свіжу бутильовану воду. Оптимально помістити турку у розпечений пісок, але у домашніх умовах доведеться обмежитися повільним вогнем. Тоді напій збереже максимум ароматів.
Ідеально молоти кавові зерна безпосередньо перед варінням. Тому з цією метою треба придбати кавомолку. Зберігати каву краще у бляшаних або скляних банках, які щільно закриваються кришкою
В готову каву, крім молока чи вершків, можна додати трохи солі, кориці, свіжого імбиру, м'яти чи червоного перцю, щоб отримати нові відтінки смаку.
Тести особистості на основі вибору тварин часто допомагають розкрити ваші інстинкти, життєві цінності та погляди. Оберіть одну тварину і перевірте, що вона розповість про ваш характер. Можливо, ви дізнаєтеся про себе щось нове, передають Патріоти Украї...
Повільна робота, підвисання чи несподівані збої - знайома ситуація для багатьох користувачів смартфонів. Щоб не терпіти незручності, варто розібратися в причинах гальмування та вжити заходів, передають Патріоти України. Ось 10 найпоширеніших причин, чо...