Яка каблучка може бути у вашій колекції? Дає поради "Онікс"

Ювелірний асортимент налічує безліч різноманітних прикрас. Особливо це стосується каблучок. Для кожної модниці знайдеться свій аксесуар, і навіть не один, оскільки ювеліри постійно розширюють асортимент.

Серед цієї краси знайдуть як досить екстравагантні моделі, так і ті, які будуть постійно актуальними. Ось і про такі каблучки якраз поговоримо. Так «Онікс» познайомить з найпопулярнішими варіантами, які знайдуть своє місце в будь-якій шкатулці.

На які прикраси звернути увагу?

Каблучка з каменем

Якщо говорити про класику, то найчастіше використовували діамант. Це безпрограшний варіант. Не знаєте про улюблений камінь, вибирайте саме діамант. Є ще дешевший варіант – фіаніт. Його ззовні геть не відрізнити від дорогоцінних вставок, а коштує значно дешевше.

Також не варто скидати з рахунків інші камені. Сапфір, топаз, перли, смарагд – список буде просто величезний. А ще це стосується кольорової гами. Синій, блакитний, зелений, жовтий – ви будете вражені величезною кількістю кольорів.

Розсип каменів

Ще один прекрасний варіант для оформлення каблучки. Безпрограшною моделлю вважається прикраса «Вічність». Уже з назви можна зрозуміти, як розташовані вставки. Вам потрібно вирішити з розміром камінців, кількістю та різновидом.

Каблучка «Безкінечність»

Цей знак знайомий усім. Такі прикраси будуть актуальними вічно. Вам залишається лише подумати, яке оформлення найбільше подобається. Так можна виділити декілька найпопулярніших варіантів:

  • Лише один дорогоцінний метал. Варто зазначити, що буде присутній лише один колір. Все максимально просто, але виглядає дуже стильно.
  • Поєднання декількох відтінків металу виглядає дуже оригінально. Це дозволяє підкреслити кожен елемент. Якщо говорити про конкретні приклади, то біле та жовте золото. Також незвично виглядає класичне срібло та чорніння.
  • Різноманітні камінці – ще один хороший варіант. Найчастіше вставки тут мінімальних розмірів. Яка їх буде кількість і що це будуть за камінці, вирішуйте самі.

Різноманітні фігурки

Ювелірна фантазія не знає меж. Тут все залежить від ваших побажань. А ще добре подумайте, як часто збираєтесь носити каблучку. Якщо ж говорити про найпопулярніші варіанти, то це серце, квіти, геометричні елементи. Але на цьому список оформлення не завершується. Уважно перегляньте весь асортимент, щоб підібрати найкращий варіант.

Якщо так розібратись, то на цьому каталог з каблучками не завершується. Коли будете підбирати прикраси, запам’ятайте кілька моментів:

  • для кого призначається виріб;
  • як часто збираєтесь його носити;
  • якому стилю віддаєте перевагу.

Вибір прикрас принесе максимум задоволення, якщо виділити на це трохи часу. Разом з «Онікс» зможете створити ідеальний образ на кожен день чи на свято.

Психологічний тест! Улюблена пора року може багато розповісти про вашу сутність

середа, 24 квітень 2024, 14:13

Пропонуємо прийти психологічний тест, який допоможе розкрити вашу справжню сутність. Виберіть свою улюблену пору року для відпочинку: весну, літо, осінь або зиму. Відповідь вкаже на ваші унікальні характеристики, передають Патріоти України. Людей, які...

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...