Яка півкуля мозку у вас розвиненіша: Тест, який розкриє сильні сторони

Мозок людини складається з двох півкуль - правої і лівої. Залежно від того, яка з півкуль розвинена більше - можна зробити висновки про особистість людини, передають Патріоти України.

А як визначити, яка частина мозку сильна у вас? Для цього можна пройти простий тест, який може багато про вас розповісти, передає Час Пік. Для його проходження досить поглянути на зображення коня і назвати напрямок, в який повернута його голова.

Кінь дивиться на вас

У вас більш розвинена ліва півкуля головного мозку. Це означає, що ви мислите аналітично. Вам легше вирішувати математичні приклади, ніж малювати картини або вишивати. Ви схильні вірити в факти і науку, ніж в ілюзії і фантазії. Ви згодні приймати і розуміти лише те, що можете побачити і помацати власноруч. В основному всі емоції ви тримаєте в собі, що може стати причиною психологічної напруги.

Кінь дивиться в сторону від вас

У вас більш розвинена права півкуля головного мозку. Вам подобається творити, але ви не любите великого скупчення народу. Ви занадто чутливі та емоційні, що може призвести до перенапруги. Вам важко даються точні науки. Однак пам'ять у вас хороша, ви можете швидко запам'ятовувати великі тексти і навіть вірші. Крім того, ви надовго запам'ятовуєте образи і навіть можете їх відтворити.

Ви можете легко перемикатися з одного виду на інший

У вас відмінно розвинені обидві півкулі мозку. У вас поєднуються аналітичний склад розуму і творча особистість. Ви чудово балансуєте між почуттями та розумом.

Ви будете здивовані! Які страви можна зробити смачнішими за допомогою цукру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:08

Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...