Яка півкуля мозку у вас сильніше розвинена - швидкий тест

Вчені довели, що різні півкулі мозку відповідають за різні види розумової діяльності. Як правило, у кожної людини одна з півкуль є домінуючою, що відбивається на її характері і здібностях, передають Патріоти України.

Швидкий тест допоможе визначити, яка з півкуль у вас сильніше розвинена. Подивіться на відео і визначте, в який бік їде поїзд.

Вправо

У вас розвинена ліва півкуля мозку, вона відповідає за логіку, мову, а також здатності до читання та письма. Ви можете з розумом аналізувати інформацію і завжди дієте послідовно. Також вам легко даються математичні науки і все, що пов'язано з цифрами.

Вліво

У вас більше розвинена права півкуля. Ця частина мозку більше спеціалізується на обробці інформації, яка виражається в символах і образах. У вас розвинена фантазія, ви любите мріяти і завжди розглядає проблему з різних кутів, не спираючись на аналіз. Також це півкуля відповідає за творчі здібності.

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...

Куди там ресторанній! Картопля по-селянськи в духовці, яку кожен зможе приготувати

неділя, 5 травень 2024, 11:15

Приготувати картоплю по-селянськи не є складним завданням. Потрібно тільки мати натхнення та трохи продуктів, щоб зробити смачну закуску або гарнір до вечері, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні продукти:. Картоплю вимийт...