Яка ви особистість - швидкий тест, що розкриє ваш тип мислення

У мережі з'явився новий особистісний тест, який показує, як працює наш мозок. Результат покаже, яка півкуля мозку: ліва чи права домінує у вас, передають Патріоти України.

Деталі

Для того, щоб пройти цей тест, вам потрібно уважно розглянути картинку нижче та обрати обличчя, яке, на вашу думку, видається щасливішим. Важливо робити вибір швидко, за лічений час.

Дане випробування допоможе вам дізнатися більше не лише про себе, а й про ваших близьких. В результаті ви дізнаєтеся, яка у вас або іншої людини обробка візуальних образів: лівостороння чи правостороння. Вважається, що ліва частина мозку більш вправною у виконанні раціональних та обчислювальних завдань, а права – у виконанні творчих та спонтанних задач.

Зображення: timesofindia.indiatimes.com

Варіант А:

Ви ставитеся до життя дуже методично й реалістично, віддаючи перевагу голосу розуму, а не серця. Ви є особистістю, яка має логічне мислення та вміє критично оцінювати ситуації. Крім того, ви цінуєте альтернативний погляд на речі, що дозволяє вам переконатися у правильності ваших висновків.

Варіант В:

Такий вибір часто роблять творчі особистості, які мають сильну суб'єктивну точку зору та люблять виражати себе. Якщо друге обличчя здалося вам щасливішим, то ви є тою людиною, яка володіє винятковою уявою та нестандартним мисленням.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.