Яка звичка перед сном свідчить про появу діабету - можливо, ви також почали це робити

Підступність цукрового діабету в тому, що довгий час він може перебігати без симптомів, і у різних людей симптоми можуть відрізнятися, передають Патріоти України.

Розвиватися діабет другого типу може довго та непомітно. Серед класичних симптомів почуття втоми, зміна ваги, спрага, часте сечовипускання, особливо вночі.

Але, на думку лікаря Пола Макардла, є один ключовий симптом, на який в часто не звертають увагу. Якщо ви помітили, що стали перед сном випивати склянку води, то це тривожний знак. Так само як і частіше ходити в туалет вночі.

За цукрового діабету, щоб позбавитися зайвої глюкози в крові, нирки починають активно працювати. У якийсь момент нирки вже не витримують і глюкоза накопичується в сечі, через що й утворюється більше рідини.

Серед інших симптомів діабету фахівець назвав помутніння зору, свербіж геніталій, молочницю, рани, що довго не гояться.

Крім класичних симптомів діабету, у чоловіків спостерігаються проблеми з потенцією, послаблення статевого потягу, облисіння. У жінок, крім загальної слабкості, спостерігаються прищі, дерматити, порушення менструального циклу, гормональні порушення, розвиток молочниці.

Психологічний тест за картинкою: Оберіть кактус - і дізнайтеся свою негативну сторону

вівторок, 19 березень 2024, 7:12

Як відомо світ не ділиться на чорне і біле, як і люди. Не існує повністю позитивних або негативних особистостей. Кожна людина має хороші та погані якості, передають Патріоти України. Якщо ви готові дізнатися свою "темну сторону", пропонуємо вам пройти ...

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...