Яке обличчя здається вам більш щасливим? Особистісний тест розкаже багато ваших секретів

Визначилися? А тепер прочитайте, що це означає, передають Патріоти України.

У науці існує теорія, відома під назвою «теорія домінування лівої чи правої півкулі мозку». Відповідно до цієї концепції, кожна півкуля відповідає за певний вид діяльності. Якщо точніше, то ліва півкуля відповідає за логіку, а права – за творчість. Також існує припущення, що у одних людей домінує ліва півкуля, а у інших – права.

Ті, у кого домінуючим є ліва півкуля, більш практичні і раціональні, а їх погляд на речі більш об’єктивний.

І, навпаки, ті, у кого домінує права півкуля мозку – швидше вірять в інтуїцію, а не в аналіз того, що відбувається, тому їх погляд на речі носить більш суб’єктивний характер.

Тобто наш мозок розділений на дві частини, які пов’язані одна з одною за допомогою мозолистого тіла.

Відомий нейробіолог Бруно Дубук говорить про те, що ліва півкуля мозку відповідає за дії правого боку нашого тіла, а права – за дії лівого боку.

Хочете дізнатися, яка півкуля домінує у вас?

Права або ліва? Дізнатися про це дуже просто: уважно розгляньте картинки. На них зображені два обличчя. Яке з них виглядає більш щасливим?

Визначилися? А тепер прочитайте, що це значить!

1. Якщо ви вибрали обличчя А

Якщо вибираєте зображення А, то, швидше за все, у вас домінує ліва півкуля мозку. Це означає, що ви володієте аналітичним складом розуму, дуже раціонально і практично підходьте до життя і оточуючим людям. Вами керує власний розум, а не серце.

На речі ви дивитеся виключно з позицій логіки, і якщо вона відсутня, то нічого не додумуєте і не вигадуєте. Також у вас дуже розвинене критичне мислення. Ви дивитеся на все з різних точок зору, щоб переконатися, що зроблені висновки вірні.

2. Якщо ви вибрали обличчя B

Якщо вибираєте зображення B, то ви дійсно творча та креативна людина. Вам просто життєво необхідно виражати себе через творчість або яким-небудь іншим чином. Правда, ви нерідко буваєте досить суб’єктивними. У вас бурхлива уява, і ви постійно намагаєтеся придумати або створити щось нове.

Так що ви завжди в пошуках всього незвичайного і незвіданого!


ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...