
Під час купівлі бананів у магазині слід звертати увагу на їхній зовнішній вигляд і якість. Це важливо, оскільки неякісні банани можуть бути токсичними та небезпечними для здоров'я, передають Патріоти України.
Річ у тім, що всі банани імпортуються до нас після обробки пестицидами в тропічних країнах. Недобросовісні виробники використовують небезпечні хімікати, які сильно впливають на фрукт. Такі банани можна розпізнати за ребристою формою, липкою і лискучою шкіркою, тріщинами і вм'ятинами.
Не варто забувати і про бразильського "бананового" павука, який є отруйним і мешкає на бананових пальмах, відкладаючи яйця в шкірку або тріщини цього фрукта.
Якісні ж банани мають гладку матову шкірку без ушкоджень, обтічну форму і яскраво-жовтий або злегка зеленуватий колір. Таким чином, щоб не нашкодити здоров'ю, під час купівлі бананів треба оминати фрукти з пошкодженою шкіркою, надаючи перевагу гладким і обтічним зразкам.
Страви з горохом є дуже популярними в Україні. Щоб суттєво скоротити час варіння гороху (до 10−15 хвилин), його необхідно правильно підготувати, уникаючи двох поширених помилок: недостатнього промивання та замочування у холодній воді, пише ТСН, передаю...
Осінь - сезон смачних і ситних грибів. Дуже важливо при приготуванні - знати не тільки послідовність дій, а й як правильно смажити гриби, щоб вони не горіли і не перетворилися на кашу, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними по...