Під час купівлі бананів у магазині слід звертати увагу на їхній зовнішній вигляд і якість. Це важливо, оскільки неякісні банани можуть бути токсичними та небезпечними для здоров'я, передають Патріоти України.
Річ у тім, що всі банани імпортуються до нас після обробки пестицидами в тропічних країнах. Недобросовісні виробники використовують небезпечні хімікати, які сильно впливають на фрукт. Такі банани можна розпізнати за ребристою формою, липкою і лискучою шкіркою, тріщинами і вм'ятинами.
Не варто забувати і про бразильського "бананового" павука, який є отруйним і мешкає на бананових пальмах, відкладаючи яйця в шкірку або тріщини цього фрукта.
Якісні ж банани мають гладку матову шкірку без ушкоджень, обтічну форму і яскраво-жовтий або злегка зеленуватий колір. Таким чином, щоб не нашкодити здоров'ю, під час купівлі бананів треба оминати фрукти з пошкодженою шкіркою, надаючи перевагу гладким і обтічним зразкам.
Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...
Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...