Які частини курки не варто їсти: Поради фахівців

Курятину вважають доволі корисною для людського організму. Її особливо полюбляють шанувальники здорового способу життя. Однак, є в курятині частини, які краще взагалі не вживат.

За словами дієтологів, куряче м'ясо корисне хоча б тим, що нежирне. У 100 г м'яса лише 110 калорій. А ще воно дешевше за свинину та яловичину. Містить багато вітамінів та мікроелементів.

Але найшкідливішою частиною курки фахівці називають шкіру. У ній немає жодних вітамінів. До того ж, вона містить високий рівень холестерину та жиру. У курячій шкірі також можуть бути залишки хлору, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду.

Шкідливі також крила, адже це − самі кістки зі шкірою. Тому там немає жодних вітамінів та корисних елементів. А із нутрощів найшкідливішими називають курячі легені. Вони можуть містити такі бактерії, як лістерія, що погано піддається термічній обробці.


Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.