Які частини курки не варто їсти: Поради фахівців

Курятину вважають доволі корисною для людського організму. Її особливо полюбляють шанувальники здорового способу життя. Однак, є в курятині частини, які краще взагалі не вживат.

За словами дієтологів, куряче м'ясо корисне хоча б тим, що нежирне. У 100 г м'яса лише 110 калорій. А ще воно дешевше за свинину та яловичину. Містить багато вітамінів та мікроелементів.

Але найшкідливішою частиною курки фахівці називають шкіру. У ній немає жодних вітамінів. До того ж, вона містить високий рівень холестерину та жиру. У курячій шкірі також можуть бути залишки хлору, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду.

Шкідливі також крила, адже це − самі кістки зі шкірою. Тому там немає жодних вітамінів та корисних елементів. А із нутрощів найшкідливішими називають курячі легені. Вони можуть містити такі бактерії, як лістерія, що погано піддається термічній обробці.


Доступний всім! Цей продукт здатен покращити вашу пам’ять та концентрацію вже за тиждень

субота, 25 жовтень 2025, 18:45

Постійна втома, забування деталей і складнощі з концентрацією - проблема, знайома багатьом. Вчені кажуть, що є один простий продукт, який допомагає мозку працювати ефективніше, передають Патріоти України. Що це за продукт? Дослідження підтверджують, щ...

Ви любите це їсти? Тоді будьте обережні з високим тиском

субота, 25 жовтень 2025, 18:15

Деякі продукти, які здаються корисними або звичними, можуть погіршувати стан людей із підвищеним артеріальним тиском. Один із таких - солона їжа, зокрема оброблені продукти та копченості, передають Патріоти України. Надмірна кількість солі в раціоні пр...