Желе – це чудовий варіант десерту на будь-який випадок. Можна обрати один улюблений смак або поєднати декілька - вийде дуже ефектно. Для основи найкраще взяти фрукти. Але варто пам'ятати, що далеко не всі плоди поєднуються з желе. Маса просто не застигне, а продукти просто зіпсуються, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які фрукти не підходять для приготування желе. Ви просто зіпсуєте продукти.Які продукти найкраще підходять для приготування желе:
Продукти, з якими желе не застигає:
Також, варто пам'ятати, що далеко не всі фрукти підходять для приготування желе. Серед "ворогів" можна відзначити:
Тропічні фрукти.
Желе не застигне, якщо зробити його на основі ананасу, папаї або грейпфруту. Сюди також можна віднести лимон. В плодах містяться ензими, що призводять до руйнування желатину. А найбільш несприятливим для такого десерту є ківі.
Що робити, якщо дуже хочеться желе з тропічних фруктів
Для того, щоб десерт не розпадався – плоди потрібно ошпарити кип'ятком перед приготуванням. Це дієвий метод, який допоможе зберегти текстуру страви.
Прибирання кухні може здатися безкінечним завданням, адже це простір, де скупчується найбільше бруду та жиру. Проте професійна прибиральниця на ім’я Шарлотта поділилася у TikTok покроковим алгоритмом, який допоможе навести ідеальний порядок, передають ...
У далекомагістральних рейсах авіакомпанії часто надають безкоштовні речі для комфорту - подушки, навушники, маски для сну та... ковдри. Але саме останні можуть становити справжню загрозу - і це не перебільшення, передають Патріоти України. Експерт із п...