
Желе – це чудовий варіант десерту на будь-який випадок. Можна обрати один улюблений смак або поєднати декілька - вийде дуже ефектно. Для основи найкраще взяти фрукти. Але варто пам'ятати, що далеко не всі плоди поєднуються з желе. Маса просто не застигне, а продукти просто зіпсуються, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які фрукти не підходять для приготування желе. Ви просто зіпсуєте продукти.Які продукти найкраще підходять для приготування желе:
Продукти, з якими желе не застигає:
Також, варто пам'ятати, що далеко не всі фрукти підходять для приготування желе. Серед "ворогів" можна відзначити:
Тропічні фрукти.
Желе не застигне, якщо зробити його на основі ананасу, папаї або грейпфруту. Сюди також можна віднести лимон. В плодах містяться ензими, що призводять до руйнування желатину. А найбільш несприятливим для такого десерту є ківі.
Що робити, якщо дуже хочеться желе з тропічних фруктів
Для того, щоб десерт не розпадався – плоди потрібно ошпарити кип'ятком перед приготуванням. Це дієвий метод, який допоможе зберегти текстуру страви.
Згідно із результатами нового дослідження, кава знижує ризик серцевої аритмії на 39%. Про це йдеться у дослідженні Університету Каліфорнії в Сан-Франциско (University of California, San Francisco (UCSF)), що опубліковано в журналі JAMA, передають Патрі...
Православне свято 14 листопада за новим календарем (27 листопада за старим) - день пам'яті святого Пилипа, одного з дванадцяти апостолів і улюблених учнів Ісуса, нагадують Патріоти України. Також сьогодні - заговини на Різдвяний піст. За юліанським кал...