Котлети – це універсальна страва під будь-який гарнір. Готувати котлети не складно, однак, якщо ви ще не досвідчена господиня, то можете припуститися низки помилок, через які страва не вийде ідеальною. Досвідчені кулінари розповіли, які добавки можуть зіпсувати ваші домашні котлети, передають Патріоти України.
Традиційно у фарш для котлет кладеться м'ясо, цибуля, яйця, спеції та розмочений у молоці хліб. Проте, котлети вийдуть набагато смачнішими та кориснішими, якщо в них не додавати яйця та хліб. Ви можете здивуватись, але це дійсно так.
А ось цибулі в котлетах має бути багато. На 1 кг м'яса беріть 600 г цибулі. Вона надасть котлетам соковитості та приємного аромату, на відміну від часнику, який тільки зіпсує смак страви.
Важливо, щоб цибуля в котлетному фарші була не сирою. Заздалегідь підготуйте її, карамелізуючи на сковороді з вершковим маслом. Досить протягом 15 хвилин протушкувати цибулю, потім перетерти через дрібне сито разом з м'ясом і натертим вершковим маслом. Масло надасть котлеті соковитість і буде її "тримати" під час смаження.Манку, борошно та натерту картоплю теж не бажано додавати в котлетний фарш. Для панірування можна використовувати вівсяні або кукурудзяні пластівці, подрібнені в кавомолці.
Щоб котлети вийшли соковитими, їх потрібно смажити у невеликій кількості рослинної олії на добре розігрітій сковороді. Або можна трохи обсмажити, а потім поставити котлети тушкуватися в духовку ще на 30-40 хвилин.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...