Які інгредієнти не можна додавати у фарш на котлети - страва вийде несмачною

Ідеальні м'ясні котлети повинні тримати форму і бути пухкими. Але дуже часто вироби стають пересушеними або просто розвалюються на сковорідці. Все це через неправильні компоненти, які ви додаєте у фарш, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, які інгредієнти можуть зіпсувати котлети. Їх краще не класти у фарш

Яйця

Яйця у фарш додають для того, щоб маса не розпадалась. Спосіб достатньо дієвий, але такий компонент зробить котлети досить пересушеними. Смачною таку страву буде складно назвати.

Молоко

І в м'ясі, і в молоці є білок. Тому поєднання таких продуктів неприпустиме. Страва може бути досить шкідливою.

Чим можна замінити такі компоненти

Яйця та молоко варто замінити розмоченим хлібом. Для цього підходить звичайна вода або навіть манка. Також, соковитості додає шматочок вершкового масла, який можна покласти в котлету.

Що потрібно додати у фарш на котлети, щоб вони не розвалювались

Дуже часто, під час смаження, котлети розвалюються просто на сковорідці. Якщо так відбувається у фарш можна додати декілька ложок манки. Також чудово скріплює масу натерта картопля. Для котлет буде достатньо 1-2 картоплини. Цей компонент також додає соковитості.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...