Ідеальні м'ясні котлети повинні тримати форму і бути пухкими. Але дуже часто вироби стають пересушеними або просто розвалюються на сковорідці. Все це через неправильні компоненти, які ви додаєте у фарш, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які інгредієнти можуть зіпсувати котлети. Їх краще не класти у фарш
Яйця
Яйця у фарш додають для того, щоб маса не розпадалась. Спосіб достатньо дієвий, але такий компонент зробить котлети досить пересушеними. Смачною таку страву буде складно назвати.
Молоко
І в м'ясі, і в молоці є білок. Тому поєднання таких продуктів неприпустиме. Страва може бути досить шкідливою.
Чим можна замінити такі компоненти
Яйця та молоко варто замінити розмоченим хлібом. Для цього підходить звичайна вода або навіть манка. Також, соковитості додає шматочок вершкового масла, який можна покласти в котлету.
Що потрібно додати у фарш на котлети, щоб вони не розвалювались
Дуже часто, під час смаження, котлети розвалюються просто на сковорідці. Якщо так відбувається у фарш можна додати декілька ложок манки. Також чудово скріплює масу натерта картопля. Для котлет буде достатньо 1-2 картоплини. Цей компонент також додає соковитості.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...