Ідеальні м'ясні котлети повинні тримати форму і бути пухкими. Але дуже часто вироби стають пересушеними або просто розвалюються на сковорідці. Все це через неправильні компоненти, які ви додаєте у фарш, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які інгредієнти можуть зіпсувати котлети. Їх краще не класти у фарш
Яйця
Яйця у фарш додають для того, щоб маса не розпадалась. Спосіб достатньо дієвий, але такий компонент зробить котлети досить пересушеними. Смачною таку страву буде складно назвати.
Молоко
І в м'ясі, і в молоці є білок. Тому поєднання таких продуктів неприпустиме. Страва може бути досить шкідливою.
Чим можна замінити такі компоненти
Яйця та молоко варто замінити розмоченим хлібом. Для цього підходить звичайна вода або навіть манка. Також, соковитості додає шматочок вершкового масла, який можна покласти в котлету.
Що потрібно додати у фарш на котлети, щоб вони не розвалювались
Дуже часто, під час смаження, котлети розвалюються просто на сковорідці. Якщо так відбувається у фарш можна додати декілька ложок манки. Також чудово скріплює масу натерта картопля. Для котлет буде достатньо 1-2 картоплини. Цей компонент також додає соковитості.
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...