Ідеальні м'ясні котлети повинні тримати форму і бути пухкими. Але дуже часто вироби стають пересушеними або просто розвалюються на сковорідці. Все це через неправильні компоненти, які ви додаєте у фарш, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які інгредієнти можуть зіпсувати котлети. Їх краще не класти у фарш
Яйця
Яйця у фарш додають для того, щоб маса не розпадалась. Спосіб достатньо дієвий, але такий компонент зробить котлети досить пересушеними. Смачною таку страву буде складно назвати.
Молоко
І в м'ясі, і в молоці є білок. Тому поєднання таких продуктів неприпустиме. Страва може бути досить шкідливою.
Чим можна замінити такі компоненти
Яйця та молоко варто замінити розмоченим хлібом. Для цього підходить звичайна вода або навіть манка. Також, соковитості додає шматочок вершкового масла, який можна покласти в котлету.
Що потрібно додати у фарш на котлети, щоб вони не розвалювались
Дуже часто, під час смаження, котлети розвалюються просто на сковорідці. Якщо так відбувається у фарш можна додати декілька ложок манки. Також чудово скріплює масу натерта картопля. Для котлет буде достатньо 1-2 картоплини. Цей компонент також додає соковитості.
Позичати речі у друзів чи знайомих - звичне явище для багатьох з нас. І хоч іноді це здається безпечним і навіть зручним способом, не всі предмети можна позичати, якщо не хочеш створити непорозуміння або навіть конфлікт. Існують деякі речі, до яких кра...
Кожен з нас хоча б раз у житті задавався питанням, чи можуть ранкові прикмети впливати на наш день. Виявляється, що багато з того, що ми помічаємо з самого ранку, має своє пояснення і навіть може прогнозувати, що нас чекає попереду. Якщо ви ще не зверт...