
Для того, щоб зробити котлети смачними, багато господинь додають у фарш різноманітні інгредієнти. Але насправді саме вони можуть зіпсувати страву, передають Патріоти України.
Хліб можна додавати лише в тому випадку, якщо він підсушений. Свіжа булка лише перетвориться в кашу. З такого фаршу ви ніколи не зробите соковиті й смачні котлети.
Молоко
Молоко, яке дуже люблять додавати у котлети багато господинь, лише зіпсує страву. Фарш стане тугим, і пухкі та м'які вироби з нього вже не приготуєш.
Цибуля в сирому вигляді
Сира цибуля нібито має робити фарш соковитим. Але такий продукт має занадто виражений смак, який лише зіпсує страву. Тому перед приготуванням виробів овоч краще обсмажити.
Навіть дві сигарети на день можуть різко підвищити ризик серцевого нападу - до таких висновків дійшли вчені, які опублікували результати масштабного аналізу в журналі PLOS Medicine, передають Патріоти України. Команда дослідників проаналізувала майже д...
Старіння часто сприймають як повільний, рівномірний процес, який поступово змінює тіло та організм. Проте вчені зі Стенфордського університету довели, що ці зміни можуть відбуватися стрибкоподібно, передають Патріоти України з посиланням на. За результ...