Для того, щоб зробити котлети смачними, багато господинь додають у фарш різноманітні інгредієнти. Але насправді саме вони можуть зіпсувати страву, передають Патріоти України.
Хліб можна додавати лише в тому випадку, якщо він підсушений. Свіжа булка лише перетвориться в кашу. З такого фаршу ви ніколи не зробите соковиті й смачні котлети.
Молоко
Молоко, яке дуже люблять додавати у котлети багато господинь, лише зіпсує страву. Фарш стане тугим, і пухкі та м'які вироби з нього вже не приготуєш.
Цибуля в сирому вигляді
Сира цибуля нібито має робити фарш соковитим. Але такий продукт має занадто виражений смак, який лише зіпсує страву. Тому перед приготуванням виробів овоч краще обсмажити.
Медики застерігають: деякі продукти харчування можуть негативно впливати на роботу мозку та спричиняти погіршення пам’яті. Часте вживання шкідливої їжі уповільнює когнітивні процеси, знижує концентрацію та підвищує ризик розвитку деменції у старшому ві...
Готові дізнатися про себе щось нове? Оберіть той спосіб, яким ви найчастіше тримаєте горнятко. Ваш вибір може розкрити риси характеру, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України. . 1. Тримаєте за ручку, другою рукою обіймаєте чашку...