Для того, щоб зробити котлети смачними, багато господинь додають у фарш різноманітні інгредієнти. Але насправді саме вони можуть зіпсувати страву, передають Патріоти України.
Хліб можна додавати лише в тому випадку, якщо він підсушений. Свіжа булка лише перетвориться в кашу. З такого фаршу ви ніколи не зробите соковиті й смачні котлети.
Молоко
Молоко, яке дуже люблять додавати у котлети багато господинь, лише зіпсує страву. Фарш стане тугим, і пухкі та м'які вироби з нього вже не приготуєш.
Цибуля в сирому вигляді
Сира цибуля нібито має робити фарш соковитим. Але такий продукт має занадто виражений смак, який лише зіпсує страву. Тому перед приготуванням виробів овоч краще обсмажити.
Вівсянка та каша - нероздільні поняття. Якщо ви також не володієте ідеями, які ще смаколики та страви з пластівців можна приготувати, тоді можемо поділитися цікавим варіантом. Зробіть апетитне смузі, яке має всі шанси стати популярним для вашого раціон...
Якщо ви надаєте перевагу вечірньому, а не ранковому душу, то у вас може виникнути спокуса застрибнути в ліжко, поки волосся ще мокре. . Хто має час на сушку феном, коли треба виспатися? Але якщо це так, то, можливо, вам також доводилося чути, що спати ...