Які інгредієнти зіпсують фарш на котлети - їх не варто додавати в жодному разі

Для того, щоб зробити котлети смачними, багато господинь додають у фарш різноманітні інгредієнти. Але насправді саме вони можуть зіпсувати страву, передають Патріоти України.

Свіжий хліб

Хліб можна додавати лише в тому випадку, якщо він підсушений. Свіжа булка лише перетвориться в кашу. З такого фаршу ви ніколи не зробите соковиті й смачні котлети.

Молоко

Молоко, яке дуже люблять додавати у котлети багато господинь, лише зіпсує страву. Фарш стане тугим, і пухкі та м'які вироби з нього вже не приготуєш.

Цибуля в сирому вигляді

Сира цибуля нібито має робити фарш соковитим. Але такий продукт має занадто виражений смак, який лише зіпсує страву. Тому перед приготуванням виробів овоч краще обсмажити.


Дуже смачно! Що приготувати з вівсяних пластівців, якщо не кашу на сніданок

вівторок, 21 травень 2024, 0:08

Вівсянка та каша - нероздільні поняття. Якщо ви також не володієте ідеями, які ще смаколики та страви з пластівців можна приготувати, тоді можемо поділитися цікавим варіантом. Зробіть апетитне смузі, яке має всі шанси стати популярним для вашого раціон...

А ви це знали? Чи справді небезпечно лягати спати з мокрим волоссям - фахівці шокували відповіддю

понеділок, 20 травень 2024, 23:55

Якщо ви надаєте перевагу вечірньому, а не ранковому душу, то у вас може виникнути спокуса застрибнути в ліжко, поки волосся ще мокре. . Хто має час на сушку феном, коли треба виспатися? Але якщо це так, то, можливо, вам також доводилося чути, що спати ...