Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України.

Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою.

Як правило, ця ситуація виникає у тому випадку, якщо одночасно було використано кілька кислих продуктів. Але проблему можна просто вирішити.

Які хитрощі у цьому допоможуть

Цукор

На каструлю борщу може знадобитися від маленької до великої ложки цукру.

До того ж, ця хитрість допоможе зробити страву ще смачнішою.

Обережніше із кислими продуктами

Спочатку варто скуштувати помідори, якщо ви готуєте страву з їх додаванням. Якщо вони кислуваті, то щіпку цукру однозначно варто додати.

Якщо ви використовуєте квашену капусту, то про оцет та лимонний сік можна не згадувати.

Подвійна порція моркви

Цей овоч відомий усім своїм приємним солодким смаком. Якщо ви в кінці готування помітили, що борщ занадто кислий, то вам варто протушити подрібнену на тертці моркву з частиною бульйону.

Потім цю суміш вводимо в сам борщ. Разом із морквою борщ варто поварити на повільному вогні протягом семи хвилин.

Ця проста звичка рятує від раку і депресії - що вам потрібно зробити

вівторок, 12 серпень 2025, 17:30

Раніше вважалося, що для гарного здоров’я потрібно проходити 10 000 кроків на день. Але нові дослідження, опубліковані у журналі The Lancet Public Health, спростовують цей міф. Виявляється, достатньо всього 7000 кроків на день, щоб суттєво знизити ризи...

Хитрий трюк із праскою: Як зробити прасування ароматним і приємним

вівторок, 12 серпень 2025, 17:12

Використання кондиціонерів для білизни стало звичайною практикою: вони нібито пом’якшують тканину та надають свіжий аромат. Але численні дослідження показують, що такі засоби накопичуються у волокнах, псують тканину і навіть можуть шкодити здоров’ю. Як...