Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України.

Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою.

Як правило, ця ситуація виникає у тому випадку, якщо одночасно було використано кілька кислих продуктів. Але проблему можна просто вирішити.

Які хитрощі у цьому допоможуть

Цукор

На каструлю борщу може знадобитися від маленької до великої ложки цукру.

До того ж, ця хитрість допоможе зробити страву ще смачнішою.

Обережніше із кислими продуктами

Спочатку варто скуштувати помідори, якщо ви готуєте страву з їх додаванням. Якщо вони кислуваті, то щіпку цукру однозначно варто додати.

Якщо ви використовуєте квашену капусту, то про оцет та лимонний сік можна не згадувати.

Подвійна порція моркви

Цей овоч відомий усім своїм приємним солодким смаком. Якщо ви в кінці готування помітили, що борщ занадто кислий, то вам варто протушити подрібнену на тертці моркву з частиною бульйону.

Потім цю суміш вводимо в сам борщ. Разом із морквою борщ варто поварити на повільному вогні протягом семи хвилин.

Діти точно оцінять! Шоколадні млинці, що вийдуть із першого разу

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:12

Тонесенькі шоколадні млинці ніколи не прилипнуть до сковорідки і не будуть рватися під час приготування, якщо додати два важливі інгредієнти. Які саме - читайте далі. Для приготування млинців візьміть 2 яйця, додайте 2 ст.л. какао та 1 ст.л. цукру. До ...

Це варто знати! Як отримати вітамін D, якщо немає сонячного світла

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:32

Важливість вітаміну D для підтримки оптимального стану здоров'я не можна недооцінювати. Зазвичай наш організм синтезує його під впливом ультрафіолетових променів групи В (УФ-В) сонячного світла. News Bytes розповів про декілька продуктів харчування, як...