Які хитрощі використовують господині, щоб борщ був удвічі смачніший

Український борщ сам по собі смачний, але наші господині знають чимало секретів, аби його смак був неповторним. Навіть з одного набору продуктів різні жінки варять не схожі перші страви, а все тому, що кожна має свою хитрість. Ми запитали у рандомних українок, що вони додають у свій борщ, передають Патріоти України.

Подробиці

  1. Наприкінці варіння додати ложку цукру, якщо каструля велика, то столову, а як на 1,5-2 літри, то чайну.
  2. Буряк варити разом із м’ясом: просто очистити і варити до м’якості. Лише після заправки, порізати його соломкою або потерти і вкинути в борщ. Як тільки закипить, треба вимкнути. Так страва матиме насичений колір.
  3. Зелень у борщ краще брати різну, додавати і під час варіння, і перед подачею. Смакує кріп, петрушка в рівній пропорції, а також дрібнопорізаний часник.
  4. Щоб борщ був ароматний, лавровий листок додавати за пів години до виключення страви.

Вчені жахнули заявою! Як низькокалорійні дієти впливають на здоров’я

понеділок, 9 червень 2025, 17:59

Існує багато способів, до яких вдаються люди, аби скинути зайву вагу. Одним із популярних методів вважають корекцію раціону.Однак потенційною проблемою змін харчування може бути надмірне обмеження калорій та поживних речовин, що може підвищувати ризики...

Не лише користь? Що буде, якщо їсти полуницю щодня

понеділок, 9 червень 2025, 17:44

Щоденне вживання полуниці може мати як позитивні, так і потенційно негативні наслідки — залежно від кількості, способу споживання та індивідуальних особливостей організму. Ось основні аспекти, передають Патріоти України.