Які хитрощі використовують господині, щоб борщ був удвічі смачніший

Український борщ сам по собі смачний, але наші господині знають чимало секретів, аби його смак був неповторним. Навіть з одного набору продуктів різні жінки варять не схожі перші страви, а все тому, що кожна має свою хитрість. Ми запитали у рандомних українок, що вони додають у свій борщ, передають Патріоти України.

Подробиці

  1. Наприкінці варіння додати ложку цукру, якщо каструля велика, то столову, а як на 1,5-2 літри, то чайну.
  2. Буряк варити разом із м’ясом: просто очистити і варити до м’якості. Лише після заправки, порізати його соломкою або потерти і вкинути в борщ. Як тільки закипить, треба вимкнути. Так страва матиме насичений колір.
  3. Зелень у борщ краще брати різну, додавати і під час варіння, і перед подачею. Смакує кріп, петрушка в рівній пропорції, а також дрібнопорізаний часник.
  4. Щоб борщ був ароматний, лавровий листок додавати за пів години до виключення страви.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...