Які хитрощі використовують господині, щоб борщ був удвічі смачніший

Український борщ сам по собі смачний, але наші господині знають чимало секретів, аби його смак був неповторним. Навіть з одного набору продуктів різні жінки варять не схожі перші страви, а все тому, що кожна має свою хитрість. Ми запитали у рандомних українок, що вони додають у свій борщ, передають Патріоти України.

Подробиці

  1. Наприкінці варіння додати ложку цукру, якщо каструля велика, то столову, а як на 1,5-2 літри, то чайну.
  2. Буряк варити разом із м’ясом: просто очистити і варити до м’якості. Лише після заправки, порізати його соломкою або потерти і вкинути в борщ. Як тільки закипить, треба вимкнути. Так страва матиме насичений колір.
  3. Зелень у борщ краще брати різну, додавати і під час варіння, і перед подачею. Смакує кріп, петрушка в рівній пропорції, а також дрібнопорізаний часник.
  4. Щоб борщ був ароматний, лавровий листок додавати за пів години до виключення страви.

Вечеряти після 18:00 можна! Дієтологи пояснюють, чому це безпечно

субота, 15 листопад 2025, 17:14

Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...

Перевірте себе! Що ви побачили першим? Швидкий тест покаже ваш характер

субота, 15 листопад 2025, 12:45

Кажуть, що оптичні ілюзії, як тести особистості – це кумедний спосіб глибше пізнати себе всього за декілька секунд. І хоча психологи радять довіряти діагностику свого стану професіоналам, все ж подібні ігри можна використати, щоби краще зазирнути всере...