Які хитрощі знають господині, щоб борщ був удвічі смачніший

Український борщ сам по собі смачний, але наші господині знають чимало секретів, аби його смак був неповторним, передають Патріоти України.

Навіть з одного набору продуктів різні жінки варять не схожі перші страви, а все тому, що кожна має свою хитрість. Ми запитали у рандомних українок, що вони додають у свій борщ.

Подробиці

  1. Наприкінці варіння додати ложку цукру, якщо каструля велика, то столову, а як на 1,5-2 літри, то чайну.
  2. Буряк варити разом із м’ясом: просто очистити і варити до м’якості. Лише після заправки, порізати його соломкою або потерти і вкинути в борщ. Як тільки закипить, треба вимкнути. Так страва матиме насичений колір.
  3. Зелень у борщ краще брати різну, додавати і під час варіння, і перед подачею. Смакує кріп, петрушка в рівній пропорції, а також дрібнопорізаний часник.
  4. Щоб борщ був ароматний, лавровий листок додавати за пів години до виключення страви.

Ви могли це не знати! Напій, що знижує рівень заліза у крові

понеділок, 8 грудень 2025, 19:56

Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...

Це може здивувати! Як кава впливає на чутливість до болю

понеділок, 8 грудень 2025, 19:44

Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...