Які хитрощі знають господині, щоб борщ був удвічі смачніший

Український борщ сам по собі смачний, але наші господині знають чимало секретів, аби його смак був неповторним, передають Патріоти України.

Навіть з одного набору продуктів різні жінки варять не схожі перші страви, а все тому, що кожна має свою хитрість. Ми запитали у рандомних українок, що вони додають у свій борщ.

Подробиці

  1. Наприкінці варіння додати ложку цукру, якщо каструля велика, то столову, а як на 1,5-2 літри, то чайну.
  2. Буряк варити разом із м’ясом: просто очистити і варити до м’якості. Лише після заправки, порізати його соломкою або потерти і вкинути в борщ. Як тільки закипить, треба вимкнути. Так страва матиме насичений колір.
  3. Зелень у борщ краще брати різну, додавати і під час варіння, і перед подачею. Смакує кріп, петрушка в рівній пропорції, а також дрібнопорізаний часник.
  4. Щоб борщ був ароматний, лавровий листок додавати за пів години до виключення страви.

Як правильно варити пельмені і для чого потрібно додати в процесі варіння склянку холодної води

вівторок, 16 липень 2024, 18:02

Мало просто так взяти і всипати пельмені в киплячу воду, щоб страва вийшла смачною і ситною, передають Патріоти України. Прийнято під час готування додавати лавровий лист, сіль та інші улюблені спеції, щоб смак та аромат були більш насиченими. Однак, ц...

Дуже смачно! Як приготувати сирний крем-суп за 40 хвилин

вівторок, 16 липень 2024, 17:15

Якщо у вас закінчилися ідеї й не знаєте, що смачненьке приготувати на обід, то порадуйте рідних ніжним крем-супом. Всього 40 хвилин часу і страва буде готова, передають Патріоти України. Інгредієнти:1,2 л бульйону або води5 середніх картоплин2 плавлен...