Які хитрощі знають господині, щоб борщ був удвічі смачніший

Український борщ сам по собі смачний, але наші господині знають чимало секретів, аби його смак був неповторним, передають Патріоти України.

Навіть з одного набору продуктів різні жінки варять не схожі перші страви, а все тому, що кожна має свою хитрість. Ми запитали у рандомних українок, що вони додають у свій борщ.

Подробиці

  1. Наприкінці варіння додати ложку цукру, якщо каструля велика, то столову, а як на 1,5-2 літри, то чайну.
  2. Буряк варити разом із м’ясом: просто очистити і варити до м’якості. Лише після заправки, порізати його соломкою або потерти і вкинути в борщ. Як тільки закипить, треба вимкнути. Так страва матиме насичений колір.
  3. Зелень у борщ краще брати різну, додавати і під час варіння, і перед подачею. Смакує кріп, петрушка в рівній пропорції, а також дрібнопорізаний часник.
  4. Щоб борщ був ароматний, лавровий листок додавати за пів години до виключення страви.

Ніякого ефекту не буде! Ці три продукти заважають вам схуднути

четвер, 29 травень 2025, 19:07

Багато хто, прагнучи скинути зайву вагу, ретельно стежить за своїм раціоном, надаючи перевагу продуктам, які вважаються корисними. Однак, іноді навіть ті страви та напої, які здаються нешкідливими, можуть непомітно саботувати ваші зусилля, призводячи д...

Що буде, якщо їсти омлет кожного ранку

четвер, 29 травень 2025, 16:44

Якщо їсти омлет кожного ранку, це може бути як корисно, так і шкідливо, залежно від інгредієнтів, способу приготування і загального харчування протягом дня. Ось плюси і мінуси, передають Патріоти України.