Які номери квартир залучають щастя й багатство - перевірте за списком

Існує думка, що певні номери квартир і будинків здатні притягувати щастя, кохання й достаток.

Розповідаємо, які номери кватир з найпотужнішою енергетикою, вони можуть зробити своїх мешканців казково багатими й неймовірно щасливими.

Як зрозуміти, що номер квартири принесе щастя

Нумерологи рекомендують уважно та серйозно ставитися до цифр, оскільки вони несуть в собі певну енергетику. Тому варто обов’язково перевірити, яку енергію має номер вашої оселі.

Це досить просто, якщо у вас номер квартири від 1 до 9, то можна читати тлумачення цифр у списку нижче. Якщо у вашої квартири номер складається з двох чи більше цифр, то треба їх класти, щоб вийшло однозначне число. Наприклад, номер квартири 345, складаємо – 3+4+5=12, 1+2=3. Отже, ваше число – 3.

Що означають номери

  • 1 – у квартирі з таким номером добре жити творчим людям, які з легкістю зможуть реалізовувати свої творчі проєкти й отримувати великі кошти за них. Але слабкі мешканці житла можуть страждати від впливу шкідливих звичок – тютюну, алкоголю, ігроманії тощо.
  • 2 – такий номер квартири приносить щастя, гармонію та кохання усім мешканцям. Ця квартира підійде для створення міцної та щасливої родини, у такій сім’ї завжди пануватимуть мир і злагода.
  • 3 – мешканці цієї квартири повинні розвивати свої творчі здібності, тоді вони досягнуть неабиякого успіху в житті. Жителям такого помешкання варто не брати і не давати в борг, щоб не мати проблем із грошима.
  • 4 – у цій квартирі завжди пануватимуть гармонія і спокій. Четвірка не принесе великого багатства, але й проблем із грошима не буде.
  • 5 – такий номер помешкання принесе багато радості й щастя своїм мешканцям. П’ятірка має потужну енергетику, тому може залучити великі гроші, якщо людина буде до цього готова.
  • 6 – таку оселю можна назвати житлом заможних людей. Ті мешканці, які житимуть у цій квартирі, завжди матимуть великі прибутки, гроші самі тектимуть їм до рук.
  • 7 – цей номер приноситиме щастя та гармонію в родинні стосунки, квартира також підходить для інтровертів, які не люблять галасу та метушні.
  • 8 – такий номер приноситиме мешканцям те, що вони дають іншим. Якщо люди добрі, чесні та щедрі, життя даватиме їм купу можливостей і шансів для щастя, вони будуть успішними й багатими. А якщо мешканці восьмої квартири злі, нечисті на руку, заздрісні, то й у відповідь отримуватимуть купу проблем та брехні.
  • 9 – це номер квартири багатіїв. Якщо ви хочете жити в достатку, тоді вам неодмінно треба переїжджати в помешкання з таким номером. Дев’ятка даруватиме мешканцям оселі купу можливостей, щоб вони могли реалізуватися у цьому житті на повну.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...