Які огірки в жодному разі не можна консервувати - будуть м'які та несмачні!

Ідеальні мариновані огірки - соковиті, хрумкі та пружні. Але який би вдалий рецепт ви не обрали, результат найбільше залежить від сорту овочів, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, які огірки в жодному разі не можна консервувати

Правило 1

Головне правило вдалої консервації – це використання свіжих та здорових овочів, які не мають пошкоджень та ознак псування. Важливо, щоб огірки не були перезрілими, без жовтих плям та, звісно, плісняви.

Якщо ви знаєте про те, що овочі були оброблені пестицидами – їх також краще не маринувати. Ними можна запросто отруїтися.

Правило 2

У процесі маринування увагу потрібно звертати і на розмір огірків. Все тому, що надто великі не підходять для приготування. У середину таких плодів буде складно проникнути маринаду.

Правило 3

В ідеалі для консервування огірків підходять щойно зібрані овочі з грядки. У такому випадку вони будуть чудово зберігатися та вийдуть хрумкими. Варто відзначити, що огірки, які довго лежали у холодильнику – не годяться.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...