Ідеальні мариновані огірки - соковиті, хрумкі та пружні. Але який би вдалий рецепт ви не обрали, результат найбільше залежить від сорту овочів, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, які огірки в жодному разі не можна консервувати
Правило 1
Головне правило вдалої консервації – це використання свіжих та здорових овочів, які не мають пошкоджень та ознак псування. Важливо, щоб огірки не були перезрілими, без жовтих плям та, звісно, плісняви.
Якщо ви знаєте про те, що овочі були оброблені пестицидами – їх також краще не маринувати. Ними можна запросто отруїтися.
Правило 2
У процесі маринування увагу потрібно звертати і на розмір огірків. Все тому, що надто великі не підходять для приготування. У середину таких плодів буде складно проникнути маринаду.
Правило 3
В ідеалі для консервування огірків підходять щойно зібрані овочі з грядки. У такому випадку вони будуть чудово зберігатися та вийдуть хрумкими. Варто відзначити, що огірки, які довго лежали у холодильнику – не годяться.
Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух Щоденна пр...
Майже на кожному сучасному смартфоні можна помітити крихітний отвір біля роз’єму для зарядки. Багато хто думає, що це місце для виймання SIM-карти - але це зовсім не так. Насправді ця маленька дірочка має дуже важливе призначення, без якого ваш телефон...