Ідеальні мариновані огірки - соковиті, хрумкі та пружні. Але який би вдалий рецепт ви не обрали, результат найбільше залежить від сорту овочів, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, які огірки в жодному разі не можна консервувати
Правило 1
Головне правило вдалої консервації – це використання свіжих та здорових овочів, які не мають пошкоджень та ознак псування. Важливо, щоб огірки не були перезрілими, без жовтих плям та, звісно, плісняви.
Якщо ви знаєте про те, що овочі були оброблені пестицидами – їх також краще не маринувати. Ними можна запросто отруїтися.
Правило 2
У процесі маринування увагу потрібно звертати і на розмір огірків. Все тому, що надто великі не підходять для приготування. У середину таких плодів буде складно проникнути маринаду.
Правило 3
В ідеалі для консервування огірків підходять щойно зібрані овочі з грядки. У такому випадку вони будуть чудово зберігатися та вийдуть хрумкими. Варто відзначити, що огірки, які довго лежали у холодильнику – не годяться.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...