Які продукти безповоротно зіпсують смак фаршу: Що не можна додавати у котлети

Приготувати вдома смачні котлети дуже просто. Головне - знати, що в них потрібно покласти, аби вони повітряними, ніжними і соковитими, а які продукти - під забороною, бо лише зіпсують смак. Чимало господинь, наприклад, не знають, яку частину яйця не варто додавати до фаршу, передають Патріоти України.

Які ще популярні продукти не слід домішувати до фаршу, розповідає pixelinform. У "чорному" списку опинилися три інгредієнти, якими часто "грішать" недосвідчені кухарі.

Які продукти безповоротно псують смак котлет

1 — ХЛІБ

Його зазвичай використовують для того, щоб м’ясна страва вийшла пишною і соковитою. Однак для цієї мети підійде лише сухий хліб. Якщо ввести до складу страви свіжий продукт, котлети будуть занадто сухими й будуть розвалюватися.

2 — МОЛОКО

Цей інгредієнт теж краще оминути стороною, бо молоко значно погіршить смакові якості майбутніх котлет. Якщо фарш вийшов надто забитим, краще розбавити його невеликою кількістю газованої води.

3 — ЧАСНИК

У цієї пряності занадто примітний смак та аромат, який оцінять не всі. Якщо ви додасте до фаршу часник, то можете повністю зіпсувати страву і виправити це буде уже неможливо. Кладіть часник тільки тоді, коли на 100% певні, що ті, хто смакуватиме вашим творінням, люблять часник.

Родина буде у захваті! Рублені котлети з курячого мʼяса та цибулі

вівторок, 19 березень 2024, 11:15

Рецепт рублених котлет, які на смак не поступаються котлетам з фаршу, а готуються дуже швидко, передають Патріоти України. Пропонуємо рецепт смачних рублених курячих котлет. Для таких котлет не потрібна м'ясорубка, готуються вони дуже швидко і завжди в...

Винна гаряча чи холодна вода? Чому з'являється лупа і що з цим робити

вівторок, 19 березень 2024, 10:59

Лупа - одне з найпоширеніших захворювань шкіри голови. За оцінками, вона може вражати щонайменше 50% населення. Лупа частіше зустрічається у чоловіків, ніж у жінок, швидше за все через різний гормональний баланс, передають Патріоти України. Основним си...