Корисна, на перший погляд, приготована страва з поживних компонентів може бути абсолютно марною. Все це відбувається через термічну обробку, передають Патріоти України.
Помідори
У помідорах є дуже корисні компоненти, такі як магній та цинк. При термічній обробці вони повністю зникають.
Болгарський перець
В болгарському перці надзвичайно велика кількість вітаміну С. Але термічна обробка знищує всю користь такого продукту.
Часни
Часник вважається дуже дієвим засобом у боротьбі з різноманітними вірусами. Але лише у сирому вигляді. Смажений часник може мати лише приємний аромат.
БроколіУ випадку з таким продуктом повністю усі вітаміни не зникають, але залишається від них лише 40 %.
Імбир
Імбир має у своєму складі вітаміни А, C, B1, B2. Але так, як і часник, термічна обробка – це лише розповсюдження аромату та знищення усіх поживних речовин.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...