Корисна, на перший погляд, приготована страва з поживних компонентів може бути абсолютно марною. Все це відбувається через термічну обробку, передають Патріоти України.
Помідори
У помідорах є дуже корисні компоненти, такі як магній та цинк. При термічній обробці вони повністю зникають.
Болгарський перець
В болгарському перці надзвичайно велика кількість вітаміну С. Але термічна обробка знищує всю користь такого продукту.
Часни
Часник вважається дуже дієвим засобом у боротьбі з різноманітними вірусами. Але лише у сирому вигляді. Смажений часник може мати лише приємний аромат.
БроколіУ випадку з таким продуктом повністю усі вітаміни не зникають, але залишається від них лише 40 %.
Імбир
Імбир має у своєму складі вітаміни А, C, B1, B2. Але так, як і часник, термічна обробка – це лише розповсюдження аромату та знищення усіх поживних речовин.
М’ясо є досить суперечливим продуктом, оскільки останнім часом поширюється інформація про його потенційні шкідливі властивості. Зокрема, жирні сорти червоного м’яса сприяють набору ваги, появі проблем із серцево-судинною системою та утворенню пухлин, ...
Головоломки та оптичні ілюзії можуть спантеличити людей. Часто розв'язання деяких займає кілька секунд, тоді як інші можуть бути складнішими, ніж ви думаєте. Ця нова пасхальна головоломка, яка стала "вірусною" в мережі, потребує 14 секунд, щоб знайти н...