Які продукти не можна вживати холодними - нагрівайте таку їжу!


Якщо після важкого дня на роботі немає сил навіть розігріти їжу - в хід ідуть холодні продукти. І деякі з них можуть здаватися навіть смачнішими в такому вигляді. Але, на жаль, корисного тут досить мало, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, яку їжу краще не вживати в холодному вигляді. Це може погано вплинути на ваш організм.

Як холодна їжа може вплинути на організм

  • вона знижує швидкість метаболізму
  • сприяє підвищенню ваги

Не можна вживати у холодному вигляді їжу, яка багата на білок

Якщо їсти білкові страви у холодному вигляді – можуть виникнути проблеми з кишківником. Тому підігрівайте такі продукти для розчеплення амінокислот.

Не варто вживати в холодному вигляді приготовані на олії продукти

Жир в холодному вигляді абсолютно не розчеплюється. Тому страви на олії обов'язково потрібно підігрівати. Але смажена картопля – виняток.

Які продукти можна не потрібно нагрівати

Овочі та фрукти варто їсти холодними. Але найкраще їх заздалегідь дістати і трохи зачекати, щоб продукти адаптувалися до кімнатної температури.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...