Які тюльпани розкажуть про почуття, а які небезпечно дарувати - відповідь езотериків

Колегам і знайомим можете сміливо дарувати тюльпани жовтого і помаранчевого кольору. Ці кольори означають, що ви поважаєте цих людей, а також бажаєте їм усього найкращого в житті, передають Патріоти України.

А ось вручати такі весняні квіти дружині або дівчині небезпечно. Адже букет може викликати чимало підозр. Езотерики нагадують, що в такому разі вони означають розлуку, невірність, розлучення.

Жовті тюльпани також можуть чудово підійти подрузі або близькому другу. В такому разі вони вже будуть символізувати дружбу, нерозривний зв'язок.

Для другої половинки краще обирати тюльпани з фіолетовими чи рожевими бутонами. Вони символізують вірність, щире кохання, ніжні почуття. Серед езотериків навіть існує думка, що такі квіти допомагають зв'язати серця закоханих нерозривними узами.

А ось мами, бабусі та інші родичі оцінять тюльпани червоного або білого кольору. Якщо ви хочете показати родичці свою прив'язаність, повагу та щиру любов, кращого весняного букета просто не знайти.

Темно-бордові бутони неодмінно сподобаються серйозним жінкам після 40. Їх можна дарувати колегам по роботі, якщо ви хочете показати, що ви цінуєте їхню думку.

Букети з тюльпанів, в яких поєднуються різні кольори, можна дарувати як коханим, подругам, так і родичам. Красивими поєднаннями вважаються фіолетові з білими чи жовтими, жовті з червоними.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...