Які три квітки потрібно поставити в квартирі, щоб прибрати негатив і залучити гроші

Кожен будинок та квартира здатні накопичувати неприємності та руйнувати енергетику житла, яку ви створюєте роками. Фахівці назвали три рослини, які допоможуть повернути в ваш будинок позитив, удачу та грошовий прибуток, передають Патріоти України.

Звичайна квітка толстянка або грошове дерево, поверне вам натхнення та допоможе залучити достаток. Грошове дерево потрібно принести додому та обов'язково пересадити в новий і чистий горщик. У цей момент чітко сформулювати своє бажання та проговорити три рази. Мета повинна бути матеріальною та досяжною.

Кожен раз, коли поливаєте рослину, промовляйте в слух своє бажання. А ще, фахівці радять, прямо на квітку повісити золоту нитку та монетки.

Проста у догляді квітка фікус позбавляє від проблем та несе успіх. Дивовижна рослина, яка моментально прибирає негатив з дому. Сімейні пари стають щасливішими, та в будинку приємно перебувати. Фікус, якому вже багато років, вважають рослиною вірності та достатку.

Багато експертів кажуть, що кактус в будинку тримати не можна. Але невеликий кактус один, або навіть два, дозволяється. Вся справа в тому, що колючки кактуса накопичують ваш негатив та обсипаються. Це не означає, що рослина загинула, в цей момент кактус дає зрозуміти, що потрібно пом'якшитися.

Щоб кактус завжди працював на ваш будинок, виносьте його на свіже повітря. Можна кактус залишити під дощем, так рослина принесе набагато більше щастя.

Дізнайтесь про себе більше! Яка рука видає ризикових людей, а яка - перфекціоністів

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:13

Руки можуть розповісти чимало цікавої інформації про свого власника, тому догляд за ними є просто вкрай необхідним протягом усіх чотирьох сезонів року. Вони слугують своєрідним показником стану здоров'я, краси та навіть рис характеру. Так, саме про ост...

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...