Якого чоловіка шукає ваша душа - психологічний тест для жінок

Кожна жінка шукає щось своє у чоловіках, які трапляються їй по життю. Комусь подобаються дуже легкі та дружні стосунки, а хтось хоче бути як за кам’яною стіною - кожному своє, передають Патріоти України.

Якщо ви заплуталися й не знаєте чого хочете, можете пройти наш тест нижче. Він розкаже, у яких відносинах ви знаходитеся, а якщо ви самі, то які стосунки вас чекают

Оберіть зображення до якого вас підсвідомо тягне.

Результати

Картинка 1. Це безконфліктна картка. Ви зі своїм коханим ніби на одній хвилі й розумієте один одного з пів слова. Для вас не властиво сваритися або довго ображатися, тому що ви турбуєтеся про емоційний стан партнера. У вас повне рівноправ’я й свобода у стосунках. Такі відносини навіть можуть бути сприятливими для створення спільного бізнесу. Вас поважають та не обмежують, що дозволяє відчути свою самодостатність.

Картинка 2. Для вашого чоловіка важлива як ваша зовнішність, так і розум. Для нього важливо аби його жінка була всесторонньо розвиненою, адже у коханні сприймає її, як частину себе. Це людина, яка любить поговорити, але і помовчати з ним є про що. Негативною стороною є те, що якщо ви будете занадто м’якою та не відстоюватиме свої кордони, ваш партнер почне поводити себе токсично і зверхньо. Це не означає, що ви повинні постійно “брикатися” – це означає, що потрібно цінувати себе і свій простір.

Картинка 3. Ви любите бути “за кам’яною стіною”. Ваш чоловік любить та оберігає вас, як принцесу, і це вас цілком влаштовує. Його мета – робити вас щасливою щодня, адже він має на вас далекосяжні плани. Якщо у вас ще немає другої половинки, не хвилюйтеся, вона знайде вас сама.

Картинка 4. Це дуже емоційний союз. Для вашої пари властиво ділитися своїми емоціями та вирішувати конфлікти тут і зараз. Ви постійно переписуєтеся та зідзвонюєтеся, коли знаходитеся на відстані. Вам вдається “відчувати” настрій свого партнера, навіть якщо він в іншому місці. Союз буде міцним, якщо ви слухатимете один одного і робитимете з цього висновки.

Картинка 5. Ви завжди знаєте, що у вашого партнера на думці. Іноді у вас таке відчуття, ніби ви народилися спорідненими душами, тому що вам дуже легко порозумітися. Ви завжди на одній хвилі та підтримуєте один одного, навіть у бажанні піти разом випити пива на лавочці. Люди, які обирають цю картинку, часто в дуже пристрасних і якісних відносинах, тому вам часто заздрять. Ревність може зіпсувати ваші стосунки.

Картинка 6. Ви дві половинки одного цілого. У всіх сферах ваших стосунків усе йде плавно і гармонійно. Іноді може здаватися, що така плавність може затуплювати почуття, що не дуже далеко від правди. Дійсно, відсутність яскравих емоцій може зробити ці відносини нудними та одноманітними, тому над цим треба працювати.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...