Якого птаха ви побачили першим? Це розкриє, яких почуттів вам не вистачає в житті і як це виправити

Сьогодні ми приготували для вас психологічний тест, який відкриє вам, якого почуття не вистачає у вашому житті, передають Патріоти України.

Щоб пройти цей тест, виберіть на зображенні одного з птахів, і дізнайтеся, що говорить про вас ваш вибір.

Птах №1 — спокій

Ви весь час зайняті, так як просто не можете всидіти без діла. Закінчуючи одну роботу, ви тут же хапаєтеся за іншу. Ваша помилка в тому, що свої потреби ви ставите нижче інтересів інших людей. Вам необхідно навчитися говорити "ні", в іншому разі, ви весь час будете відчувати втому, що може негативно відбитися на вашому здоров'ї.

Птах №2 — полегшення

У минулому ви зазнали чимало психологічних травм, думки про які все ще не відпускають вас. Ви часто запитуєте себе, що з вами не так і чим ви заслужили те чи інше невезіння. Зрозумійте, що людей треба приймати такими, якими вони є. Постарайтеся впоратися зі своїми емоціями і не думати про погане. Поводьтеся природно і посміхайтеся навіть тим, хто не заслуговує вашої уваги.

Птах №3 — релаксація

Ви не можете сидіти склавши руки. Ваш мозок весь час працює. Якщо ви залишите всі справи, щоб трохи перепочити, вас замучать докори сумління і ви почнете дратуватися від того, що витрачаєте час даремно. Дуже здорово, що ви не здаєтеся і весь час рухаєтеся вперед, але іноді, щоб зарядити батарею, вам все ж варто трохи розслабитися і не думати про роботу.

Птах №4 — впевненість

Якщо ви вважаєте, що в чомусь недостатньо хороші, знайте, що це не так. Вам просто не вистачає впевненості в собі, через що ви часто втрачаєте нові можливості, так як боїтеся не впоратися з тим чи іншим випробуванням. Не бійтеся робити помилки, адже всі ми на них вчимося. Намагайтеся більше розвиватися і не сприймати все серйозно.

Птах №5 — духовна підтримка

Ви довгий час можете вислуховувати чужі проблеми, геть забуваючи про свої. Ви ніколи нікому не скаржитеся, тому оточуючі впевнені, що ви веселий оптиміст, у якого в житті все в порядку. Однак всі ми маємо потребу в людині, якій можна було б виговоритися і вилити свою душу. Спробуйте поділитися вашими переживаннями з тим, кому довіряєте, тоді вам відразу стане легше.

Птах №6 — заохочення

Ви дуже щедра людина, яка може зробити життя інших щасливішим. Але пам'ятайте, що ви не зобов'язані це робити. Якщо є бажання ви завжди отримаєте допомогу з боку близьких і друзів, варто лише простягнути руку. Ви зовсім не самотні, і при необхідності не бійтеся ділитися з іншими своїми страхами.

Птах №7 — позитивний підхід

Часом ви відчуваєте себе втраченим через одноманітного способу життя. У вас починає пропадати ентузіазм і внутрішнє полум'я, яке завжди було всередині вас. Спробуйте ретельно спланувати свій час, щоб мати можливість приділяти собі увагу і ставати щасливішими. Продовжуйте впевнено рухатися від однієї мети до іншої, залишаючи трохи часу на відпочинок. Тоді ви знову зможете відчути радість життя.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...