
Хто зібрався їхати на шашлики, тому потрібен рецепт смачної маринованої цибулі. Елементарно, швидко та смачно. Похрумтіти цибулькою завжди смачно. Забирайте рецепт у кулінарну літню скарбничку.
Для приготування потрібні наступні компоненти:
Для маринування візьміть салатну червону цибулю. Вона буде смачніша та не буде віддавати надто яскравим цибулевим ароматом. На велику банку знадобиться приблизно 300 г.
Нашаткуйте цибулю півкільцями. Змішайте з подрібненою зеленню. Всипте сіль, цукор, перець та розімніть, щоб виступив сік.
Перекладіть цибулю в банку. Залийте яблучним оцтом та водою. Тепер цибуля замаринується і ви матимете на шашлики хрумке доповнення. Смачного!
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...