Хто зібрався їхати на шашлики, тому потрібен рецепт смачної маринованої цибулі. Елементарно, швидко та смачно. Похрумтіти цибулькою завжди смачно. Забирайте рецепт у кулінарну літню скарбничку.
Для приготування потрібні наступні компоненти:
Для маринування візьміть салатну червону цибулю. Вона буде смачніша та не буде віддавати надто яскравим цибулевим ароматом. На велику банку знадобиться приблизно 300 г.
Нашаткуйте цибулю півкільцями. Змішайте з подрібненою зеленню. Всипте сіль, цукор, перець та розімніть, щоб виступив сік.
Перекладіть цибулю в банку. Залийте яблучним оцтом та водою. Тепер цибуля замаринується і ви матимете на шашлики хрумке доповнення. Смачного!
Якщо ви важко засинаєте, варто додати до вечірнього ритуалу трав’яні чаї, які допомагають розслабитись і покращують якість сну. Ми поговорили з дієтологинею Лорі Райт та сертифікованим сомельє чаю Джі Чо, щоб дізнатись, які чаї справді працюють і як їх...
Колишня працівниця авіакомпанії British Airways Джейн Хоукс поділилася практичними порадами для тих, хто хоче уникнути джетлагу та виснаження після тривалого перельоту. І головне - вона пояснила, якого місця в салоні літака краще уникати. Про це пише в...