Хто зібрався їхати на шашлики, тому потрібен рецепт смачної маринованої цибулі. Елементарно, швидко та смачно. Похрумтіти цибулькою завжди смачно. Забирайте рецепт у кулінарну літню скарбничку.
Для приготування потрібні наступні компоненти:
Для маринування візьміть салатну червону цибулю. Вона буде смачніша та не буде віддавати надто яскравим цибулевим ароматом. На велику банку знадобиться приблизно 300 г.
Нашаткуйте цибулю півкільцями. Змішайте з подрібненою зеленню. Всипте сіль, цукор, перець та розімніть, щоб виступив сік.
Перекладіть цибулю в банку. Залийте яблучним оцтом та водою. Тепер цибуля замаринується і ви матимете на шашлики хрумке доповнення. Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...