Якщо до сковороди все прилипає - не поспішайте її викидати

Неможливо посмажити ні яєчню, ні оладки, ні картоплю? Один простий лайфхак з минулого століття допоможе відновити антипригарний шар, передають Патріоти України.

Перш за все, чисту сковороду потрібно прожарити на невеликому вогні з крупною сіллю протягом 20 хвилин, постійно помішуючи. Потім сковороду промити під проточною водою, не витираючи. На вилку намотати марлю, змочену рослинною олією, і протерти сковороду. Залишки масла витираємо серветкою.

Тепер наливаємо досить багато рослинної олії, нагріваємо протягом 3 хвилин. Надлишки масла прибираємо серветкою ще раз.

Після цих процедур на сковороді можна смажити все, що завгодно! Новий антипригарний шар протримається досить довго. А як тільки ви помітите, що до сковороди знову почало все прилипати — просто повторіть нескладну процедуру з сіллю і олією.

А ви це знали? Чому не можна дарувати годинники - стародавня прикмета, у яку досі вірять

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 23:10

Багато людей переконані, що годинник - один із найнебезпечніших подарунків. Хоча на перший погляд це практична і стильна річ, у народі існує безліч прикмет, які пов’язують цей подарунок із розлукою, сварками й навіть нещастями, передають Патріоти Украї...

Повернення коштів і чарджбеки: як захистити бізнес від шахрайства та зберегти репутацію

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 19:05

Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...