Пропонуємо дуже швидку і легку в приготуванні закуску, з якою не доведеться довго возитися на кухні і не знадобиться купувати дорогі екзотичні продукти. Таке блюдо виручить, якщо гості на порозі, а також стане справжньою окрасою святкового столу, не дивлячись на свою простоту. Будуть потрібні самі звичайні і недорогі інгредієнти, зазначають Патріоти України.
Закуска представляє собою половинки яєць, фаршировані крабовими паличками з сиром і майонезом. Страва не тільки смачна, але і дуже ефектно виглядає на столі.
Складові:
Яйця для закуски необхідно зварити круто.
Покласти їх в каструлю в один шар. Налити холодну воду з-під крана, щоб вона перекривала яйця на 2-3 см.
Поставити каструлю на плиту на сильне нагрівання. Щоб вода швидше закипіла, можна накрити кришкою.
Після закипання зменшити вогонь до слабкого і варити яйця 10 хвилин. Не варто варити їх довше, інакше жовток поміняє колір і буде виглядати неапетитно.
Коли яйця зваряться, зняти каструлю з плити і поставити під струмінь холодної води. Так яйця швидше охолонуть і будуть легше очищатися від шкаралупи.
Після охолодження яйця очистити.
Розрізати яйця на половинки і вийняти з них жовтки.
Сир натерти на тертці і викласти в миску.
Крабові палички також натерти на дрібній тертці, потім відправити в миску.
Подрібнити жовтки виделкою і відправити в миску.
Зелену цибулю і кріп дрібно нарізати.
Додати сіль, подрібнену зелень цибулі і кропу. Заправити майонезом, ретельно перемішати.
Взяти половинки яєчних білків і наповнити їх приготовленої начинкою.
Викласти закуску на блюдо, прикрасити рубаним кропом і зеленою цибулею. Подати до столу.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...