Якщо гості на порозі: Швидка закуска - яйця, фаршировані сиром і крабовими паличками

Пропонуємо дуже швидку і легку в приготуванні закуску, з якою не доведеться довго возитися на кухні і не знадобиться купувати дорогі екзотичні продукти. Таке блюдо виручить, якщо гості на порозі, а також стане справжньою окрасою святкового столу, не дивлячись на свою простоту. Будуть потрібні самі звичайні і недорогі інгредієнти, зазначають Патріоти України.

Закуска представляє собою половинки яєць, фаршировані крабовими паличками з сиром і майонезом. Страва не тільки смачна, але і дуже ефектно виглядає на столі.

Підготовка продуктів для закуски

Складові:

100 грамів крабових паличок;
п'ять курячих яєць;
100 грамів сиру твердого;
2 столові ложки майонезу;
сіль (на свій смак);
половина пучка кропу;
50 грамів зеленої цибулі.


Варка яєць

Яйця для закуски необхідно зварити круто.

Покласти їх в каструлю в один шар. Налити холодну воду з-під крана, щоб вона перекривала яйця на 2-3 см.

Поставити каструлю на плиту на сильне нагрівання. Щоб вода швидше закипіла, можна накрити кришкою.

Після закипання зменшити вогонь до слабкого і варити яйця 10 хвилин. Не варто варити їх довше, інакше жовток поміняє колір і буде виглядати неапетитно.

Коли яйця зваряться, зняти каструлю з плити і поставити під струмінь холодної води. Так яйця швидше охолонуть і будуть легше очищатися від шкаралупи.

Після охолодження яйця очистити.

Процес приготування закуски

Розрізати яйця на половинки і вийняти з них жовтки.

Сир натерти на тертці і викласти в миску.

Крабові палички також натерти на дрібній тертці, потім відправити в миску.

Подрібнити жовтки виделкою і відправити в миску.

Зелену цибулю і кріп дрібно нарізати.

Додати сіль, подрібнену зелень цибулі і кропу. Заправити майонезом, ретельно перемішати.

Взяти половинки яєчних білків і наповнити їх приготовленої начинкою.

Викласти закуску на блюдо, прикрасити рубаним кропом і зеленою цибулею. Подати до столу.

Не робіть помилок! ТОП-9 спецій, які повністю зіпсують смачні котлети

четвер, 9 жовтень 2025, 19:05

Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...

"Паста Амосова не вилікує"? Кардіологиня сказала, що насправді підтримує здоров'я серця

четвер, 9 жовтень 2025, 18:37

Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...