Зазвичай хурма в’язка завдяки танінам - це хімічна сполука. Але повністю стигла ягода втрачає цю здатність. Але така хурма стає дуже м’якою, тому перевозити її дуже складно. Саме з цієї причини на ринках і в магазинах продають не найстигліші фрукти. передають Патріоти України.
Тому, якщо ви хочете, щоб хурма стала смачнішою, її можна змусити достигнути швидше. Просто покладіть її в пакет і залиште полежати в такому вигляді кілька днів при кімнатній температурі. Можна ще більше прискорити дозрівання — достатньо покласти її поруч із яблуками та бананами. Ці фрукти виділяють етилен, який і прискорює швидкість дозрівання хурми.
Деякі продукти призводять до набору ваги, порушуючи обмін речовин і заважаючи організму засвоювати поживні речовини. Ключову роль у збільшенні маси тіла відіграють додані цукри у продуктах, передають Патріоти України з посиланням на Instagram-сторінку ...
На сторінці smirnovy_v_e розповіли про простий спосіб, як визначити рівень власної тривожності, а також, як саме можна впоратися зі стресом у повсякденному житті, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Не варто лякатися результатів: цей тест н...