
Вважається, що куряче м’ясо не підходить для приготування котлетного фаршу, тому що котлети з нього в результаті виходять сухими і прісними, передають Патріоти України.
Але так вважають ті, хто не знає тонкощів та хитрощів, які дозволяють помітно покращити смак страви. Достатньо додати всього 1 інгредієнт.
Господині рекомендують спробувати приготувати курячі котлети з сиром.
Як би дивно не звучала ця пропозиція, але саме кисломолочний сир вважається найкращим компонентом для курячого фаршу.
Такі котлети вийдуть ніжними, соковитими такими, що тануть у роті.
Що потрібно:
Як готувати
Потрібно вимити і висушити курячі грудки, потім подрібнити їх разом з цибулею і додати в отриману суміш сир.
Потім вбиваємо яйце, додаємо сіль та спеції, зелень та подрібнений часник.
Всі інгредієнти ретельно перемішуються, після чого потрібно зліпити котлети та обваляти їх у панірувальних сухарях.
Смажити їх потрібно на середньому вогні з олією.
Смачного!
Смартфони споживають енергію навіть тоді, коли ви спите - за ніч батарея може "схуднути" до 20%. Експерти пояснюють, що головна причина - фонові процеси застосунків і активні бездротові модулі. Про це пише Blik, передають Патріоти України. Сучасні теле...
Перші деталі, які ви помічаєте на зображенні, можуть багато розповісти про ваш спосіб життя та пріоритети, передають Патріоти України. Якщо ви помітили кота:. Якщо ви помітили чобіт: