Інколи не вистачає часу на усе, але хочеться насолодитися принаймні в свято цілком домашньою їжею.

Патріоти України пропонують вам заощадити час і приготувати запечену картоплю з беконом.
Вам знадобиться (на 4 порції):
450 г маленької картоплі;
сіль;
1/4 чашки розтопленого вершкового масла;
3 зубчики часнику, подрібненого;
Мелений чорний перець;
2 чашки подрібненого Чеддера;
10 скибочок бекону, приготованого і покришеного;
Зелена цибуля;
Сметана при подачі, за бажанням;
Як приготувати
Розігрійте духовку до 200 градусів.
Помістіть картоплю у велику каструлю з великою кількістю води. Приправте сіллю.
Доведіть до кипіння і готуйте 15 хвилин. Злийте воду і почекайте, поки вона не охолоне.
Перекладіть картоплю на деко. Полийте розтопленим вершковим маслом, часником і приправте сіллю і перцем. Перемішайте рівномірно.
Використовуючи дно невеликої склянки або банки, роздушіть картоплю.
Випікайте до хрусткої скоринки 20-25 хвилин.
Зверху викладіть чеддер і запікайте, поки він не розтане, ще 3 хвилини.
Потім посипте приготованим беконом, зеленою цибулею і сметаною (якщо є) і подавайте.
Високий кров'яний тиск - це те, що не можна ігнорувати. Якщо його не лікувати, високий кров'яний тиск (або гіпертонія) може призвести до великої кількості серйозних проблем зі здоров'ям, від атеросклерозу до пошкодження головного мозку, пише HealthDige...
Погана якість повітря вдома може спричиняти головний біль, сонливість, алергії та інші проблеми зі здоров’ям. На щастя, кімнатні рослини не лише прикрашають інтер’єр, але й допомагають очищувати повітря, поглинаючи шкідливі речовини та виділяючи кисень...