Інколи не вистачає часу на усе, але хочеться насолодитися принаймні в свято цілком домашньою їжею.

Патріоти України пропонують вам заощадити час і приготувати запечену картоплю з беконом.
Вам знадобиться (на 4 порції):
450 г маленької картоплі;
сіль;
1/4 чашки розтопленого вершкового масла;
3 зубчики часнику, подрібненого;
Мелений чорний перець;
2 чашки подрібненого Чеддера;
10 скибочок бекону, приготованого і покришеного;
Зелена цибуля;
Сметана при подачі, за бажанням;
Як приготувати
Розігрійте духовку до 200 градусів.
Помістіть картоплю у велику каструлю з великою кількістю води. Приправте сіллю.
Доведіть до кипіння і готуйте 15 хвилин. Злийте воду і почекайте, поки вона не охолоне.
Перекладіть картоплю на деко. Полийте розтопленим вершковим маслом, часником і приправте сіллю і перцем. Перемішайте рівномірно.
Використовуючи дно невеликої склянки або банки, роздушіть картоплю.
Випікайте до хрусткої скоринки 20-25 хвилин.
Зверху викладіть чеддер і запікайте, поки він не розтане, ще 3 хвилини.
Потім посипте приготованим беконом, зеленою цибулею і сметаною (якщо є) і подавайте.
Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які не терплять вдома тварин, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Про Раків не можна сказати, що вони не люблять тварин — вони зовсім не проти погратися з ними, проте саме до тієї миті, д...
Успіх жінки - це не випадковість і не лише талант. Дослідження показують, що найуспішніші бізнес-леді світу дотримуються кількох щоденних звичок, які допомагають їм мислити ясно, ухвалювати сильні рішення й залишатися на вершині, передають Патріоти Укр...