Інколи не вистачає часу на усе, але хочеться насолодитися принаймні в свято цілком домашньою їжею.
Патріоти України пропонують вам заощадити час і приготувати запечену картоплю з беконом.
Вам знадобиться (на 4 порції):
450 г маленької картоплі;
сіль;
1/4 чашки розтопленого вершкового масла;
3 зубчики часнику, подрібненого;
Мелений чорний перець;
2 чашки подрібненого Чеддера;
10 скибочок бекону, приготованого і покришеного;
Зелена цибуля;
Сметана при подачі, за бажанням;
Як приготувати
Розігрійте духовку до 200 градусів.
Помістіть картоплю у велику каструлю з великою кількістю води. Приправте сіллю.
Доведіть до кипіння і готуйте 15 хвилин. Злийте воду і почекайте, поки вона не охолоне.
Перекладіть картоплю на деко. Полийте розтопленим вершковим маслом, часником і приправте сіллю і перцем. Перемішайте рівномірно.
Використовуючи дно невеликої склянки або банки, роздушіть картоплю.
Випікайте до хрусткої скоринки 20-25 хвилин.
Зверху викладіть чеддер і запікайте, поки він не розтане, ще 3 хвилини.
Потім посипте приготованим беконом, зеленою цибулею і сметаною (якщо є) і подавайте.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...