Щоб визначити, чи свіже яйце, його потрібно занурити у воду, передають Патріоти України.
Якщо яйце, опинившись у воду, опустилося на дно і лежить на боці, воно свіже. За словами авторів публікації, у свіжих яєць мало повітря всередині, через це вони й тонуть.
Якщо ж яйце тоне, але не лягає, а стоїть на дні вертикально, воно вже не першої свіжості, але все ще придатне для споживання. Це пояснюють тим, що із часом повітряна кишеня всередині яйця зростає, змушуючи його стояти вертикально.
Якщо яйце, опинившись у воду, спливає на поверхню, використовувати його для приготування їжі вже не можна – воно зіпсувалося.
Ванна кімната - не лише місце для релаксу, а й ідеальний простір для кімнатних рослин. Постійна вологість, тепло й м’яке освітлення створюють умови, у яких деякі види почуваються навіть краще, ніж у вітальні. Вони не лише додають інтер’єру шарму, а й о...
Ви коли-небудь почувалися несправедливо звинуваченими чи збитими з пантелику через чужі слова? Це може бути газлайтинг - форма психологічної маніпуляції, яка змушує сумніватися у власній адекватності. Важливо знати, як правильно реагувати, щоб не дати ...