
Іноді трапляється, що результат не відповідає очікуванням. Нічого критичного немає в цьому випадку. А ще не факт, що ви зробили щось не так. Найімовірніше сало було поганої якості, бо просто від солі воно не могло стати жорстким. Виправити ситуацію, принаймні пом’якшити її, можна. Читайте про це далі в статті.
Допоможе вирішити ситуацію термічна обробка. Вона не повинна бути тривалою. Поставте воду на вогонь та доведіть до кипіння. Опустіть в неї сало на 5-10 хвилин. Можна додати ще часник, спеції, цибулеве лушпиння.
Такий метод називають гарячим засолюванням. Після термічної обробки навіть жорстке сало стає м’якшим. Охолодіть прогріте сало. Натріть його сіллю, перцями чорним чи червоним. Полежить в холодильнику та буде дуже смачним.
Вчені виявили нову можливу ранню ознаку хвороби Альцгеймера, пов’язану зі сном. Дослідження, опубліковане в журналі Alzheimer’s & Dementia, показало: затримка переходу до фази швидкого сну (REM) може бути пов’язана з біомаркерами цього нейродегенератив...
Християни східного обряду 26 грудня за новим стилем вшановує пам'ять царя Давида, святого Якова та чоловіка Богородиці Йосипа Обручника, а також саму Богородицю. Це церковне свято відоме як Собор Пресвятої Богородиці. За старим стилем 26 грудня вшанову...