
Іноді трапляється, що результат не відповідає очікуванням. Нічого критичного немає в цьому випадку. А ще не факт, що ви зробили щось не так. Найімовірніше сало було поганої якості, бо просто від солі воно не могло стати жорстким. Виправити ситуацію, принаймні пом’якшити її, можна. Читайте про це далі в статті.
Допоможе вирішити ситуацію термічна обробка. Вона не повинна бути тривалою. Поставте воду на вогонь та доведіть до кипіння. Опустіть в неї сало на 5-10 хвилин. Можна додати ще часник, спеції, цибулеве лушпиння.
Такий метод називають гарячим засолюванням. Після термічної обробки навіть жорстке сало стає м’якшим. Охолодіть прогріте сало. Натріть його сіллю, перцями чорним чи червоним. Полежить в холодильнику та буде дуже смачним.
Різдво і тижні перед Святвечором - час подарунків, тепла й сімейних зустрічей. Торговельні центри переповнені, кур’єри працюють без перепочинку, а люди ламають голову, чим здивувати близьких цього року. У передсвятковій метушні легко зробити помилку — ...
Як би ми не боролися із ностальгією за часами СРСР, у певні моменти для деяких людей доторкнутись до свого радянського минулого буває важливо. Як, наприклад, під час святкування Нового року, коли люди старшого покоління воліють прикрашати ялинку вінтаж...