Іноді трапляється, що результат не відповідає очікуванням. Нічого критичного немає в цьому випадку. А ще не факт, що ви зробили щось не так. Найімовірніше сало було поганої якості, бо просто від солі воно не могло стати жорстким. Виправити ситуацію, принаймні пом’якшити її, можна. Читайте про це далі в статті.
Допоможе вирішити ситуацію термічна обробка. Вона не повинна бути тривалою. Поставте воду на вогонь та доведіть до кипіння. Опустіть в неї сало на 5-10 хвилин. Можна додати ще часник, спеції, цибулеве лушпиння.
Такий метод називають гарячим засолюванням. Після термічної обробки навіть жорстке сало стає м’якшим. Охолодіть прогріте сало. Натріть його сіллю, перцями чорним чи червоним. Полежить в холодильнику та буде дуже смачним.
Не кожна жінка готова або має можливість використовувати естетичні процедури, але правда в тому, що навіть простий, правильно виконаний макіяж може зробити чудеса, передають Патріоти України. Всього кілька трюків – і ви зможете освіжити обличчя, підкре...
Літо приваблює сонцем та безтурботністю, але для багатьох це також означає дискомфорт від набряків на ногах та щиколотках після дня, наповненого активністю. Чому саме ноги страждають у спекотні дні? Як полегшити ці неприємні відчуття та коли слід зверт...