Якщо у вас є приховані фобії, цей тест точно їх визначить. Що ви побачили першим на зображенні?

Пройдіть його, якщо хочете розкрити всі свої підсвідомі страхи, а також знайти спосіб їх подолати. У кожної людини є якісь фобії і комплекси, про які вона не завжди може здогадуватися. Хтось знає всі свої страхи, а хтось ретельно ховає їх у підсвідомості, передають Патріоти України.

До якої категорії ви себе відносите?

Психологічний тест розповість про ваші найстрашніші кошмари

Більшість людей бояться привидів, маніяків або змій, але є й інші фобії. Хтось відчуває жах перед самотністю, хворобою або смертю. З допомогою зображення ми розкриємо ваші потаємні страхи, щоб вони перестали вселяти вам паніку. Подивіться на картинку, і скажіть – який предмет на неї кинувся вам в очі в першу чергу?

Ніж

Більше всього на світі ви боїтеся чого-небудь захворіти. Недуги викликають у вас почуття жаху, а тому при перших ознаках застуди ви відразу вирушаєте у лікарню. В аптеці ви готові скупити всі ліки з вітрини, тільки б одужати.

Тест визначає, що ви постійно думаєте про можливі хвороби. Вам часто здається, що ви захворієте чимось страшним, а вмирати будете в диких муках. Але ваші негативні думки діють на організм гірше, ніж бактерії або віруси. Розслабтеся і живіть справжнім!

Гусениця

Ваш страх відноситься до розряду класичних. Наш тест визначає, що ви боїтеся потойбічних сил і привидів. Найчастіше подібні фобії народжуються в дитинстві, коли батьки лякають дітей страшними історіями. Більшість людей справляються з цим, але ви навіть у дорослому віці боїтеся привидів.

Якщо ви знаходитеся в темряві, то намагаєтеся швидше забратися під ковдру, а також закутатися в нього з головою. Постарайтеся позбутися від підсвідомої уразливості перед невідомим, закликає тест.

Метелик

Ви не боїтеся надприроднього, але вас терзає страх бути відданим. Ця фобія могла виникнути на тлі того, що вас раніше часто обманювали. З тих пір ви не можете довіритися людям, а також підсвідомо очікуєте від них підступу. Це заважає вам будувати нормальні відносини і насолоджуватися життям, стверджує тест.

Не виключено, що ви вмієте приховувати свою невпевненість у собі, але відчуття можливої зради постійно переслідує вас. Коли поруч немає близьких людей, ви віддаєтеся негативним думкам і поступово піддаєтеся депресії. Ви повинні навчитися дивитися в обличчя своїм страхам, а також долати їх.

Яблуко

Вас часто переслідує фобія смерті. Підсвідомо ви відчуваєте жах, але не перед власною загибеллю. Ви переживаєте про те, що помре хтось із дорогих вам людей. Це може бути пов’язано з попередніми втратами, визначає тест.

Якщо раніше помер хтось із ваших близьких, ви і зараз не можете змиритися з втратою. Але не можна весь час думати про те, що помре хтось ще. Ви не зможете запобігти неминуче, але лише витратите час на погані думки.

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...