
Не завжди вдається порадувати домашніх м’якими відбивними, які тануть у роті, передають Патріоти України.
Іноді через особливості м’яса або помилки під час приготування, страва виходить жорсткою.
Але не всі знають про те, що можна врятувати готову страву без особливих складнощів.
Як це правильно зробити?
Насамперед варто взяти будь-яку каструлю, в яку скласти відбивні. Потім потрібно вигадати будь-який соус, який дозволить волокнам м’яса стати м’якшим.
Наприклад, добре для цієї мети підійдуть вершки з високим відсотком жирності.
Вливаємо їх до відбивних, зменшуємо вогонь після закипання, прикриваємо кришкою.
Готуйте м’ясо до того часу, поки воно стане ідеально м’яким.
Якщо потрібно позбутися надлишку рідини, то потім можна запекти відбивні в духовці.
Також часто господині тушкують тверде м’ясо прямо на сковороді в сметані. Це допомагає йому стати м’якшим.
Як спочатку приготувати м’якими відбивні?
Варто правильно нарізати саме м’ясо – шматки не повинні бути надто великими та об’ємними. Ножем працюємо у напрямку поперек волокон.
Відбивати шматочки слід у тому випадку, якщо ви вкрили їх за допомогою харчової плівки чи целофану.
Смажити відбивні довго не можна, інакше структура м’яса змінюється не на краще.
Візуальні тести змушують на хвилину зупинитися й змислитися над тим, як працює сприйняття та які риси характеру воно підкреслює. Вони поєднують цікаву візуальну форму з елементами психології, а тому привертають увагу мільйонів користувачів у соцмережах...
Помістіть у ванну кімнату простий натуральний ароматизатор - і забудьте про хімічні освіжувачі. Старомодний, але дієвий метод повертається, адже він безпечний, дешевий та працює краще за покупні засоби, передають Патріоти України. У ванній кімнаті завж...