Не завжди вдається порадувати домашніх м’якими відбивними, які тануть у роті, передають Патріоти України.
Іноді через особливості м’яса або помилки під час приготування, страва виходить жорсткою.
Але не всі знають про те, що можна врятувати готову страву без особливих складнощів.
Як це правильно зробити?
Насамперед варто взяти будь-яку каструлю, в яку скласти відбивні. Потім потрібно вигадати будь-який соус, який дозволить волокнам м’яса стати м’якшим.
Наприклад, добре для цієї мети підійдуть вершки з високим відсотком жирності.
Вливаємо їх до відбивних, зменшуємо вогонь після закипання, прикриваємо кришкою.
Готуйте м’ясо до того часу, поки воно стане ідеально м’яким.
Якщо потрібно позбутися надлишку рідини, то потім можна запекти відбивні в духовці.
Також часто господині тушкують тверде м’ясо прямо на сковороді в сметані. Це допомагає йому стати м’якшим.
Як спочатку приготувати м’якими відбивні?
Варто правильно нарізати саме м’ясо – шматки не повинні бути надто великими та об’ємними. Ножем працюємо у напрямку поперек волокон.
Відбивати шматочки слід у тому випадку, якщо ви вкрили їх за допомогою харчової плівки чи целофану.
Смажити відбивні довго не можна, інакше структура м’яса змінюється не на краще.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...